zambesc.com RSS Feed

Angajatii Petrom au dreptul sa sparga telefoanele clientilor

1 Comentariu

Angajatii Petrom au dreptul sa distruga telefoanele clientilor, am aflat acest lucru dintr-o sursa sigura. Mai exact de la un angajat Petrom care da la pompa in statia Petrom de pe strada Mures din Timisoara. Cu alte cuvinte daca cumva faceti o poza undeva in zona unei statii Petrom, angajatii au dreptul sa va pocneasca pana lasati telefonul din mana pentru ca acesta sa fie distrus. Ca doar tot ceea ce este in perimetrul unei statii Petrom este secret de stat. Iar informatiile despre spalatorul de parbriz si apa din galeata daca ar ajunge in mainile cui nu trebuie ar putea duce la evenimente catastrofale.

petrom str mures

Petrom a inventat apa calda

Nu stiu cand si cum, dar Petrom a inventat apa calda, asta e concluzia la care am ajuns. Si aceasta dupa ce in statia mai sus amintita am fost interpelat de un angajat care mi-a atras atentia ca imi poate sparge telefonul pentru ca am facut poze. Practic pompistul de serviciu a iesit val vartej din ghereta Citeste in continuare…

, , ,

Petrom – Acelasi produs la preturi diferite

2 Comentarii

Avem cea mai scumpa benzina si motorina, daca e sa ne raportam la venit. Ne-am obisnuit sa avem preturi de top, insa eu nu reusesc sa inteleg un lucru ; de ce avem preturi diferite de la o pompa la alta a aceleasi firme. Cu alte cuvinte la Petrom gasim aceeasi motorina dar la preturi diferite. Cei de la Petrom nu sunt singurii care procedeaza in acest mod, insa mi se pare ca au cea mai mare diferenta de pret. De exemplu la una din pompe pretul per litru motorina standard este de 4, 71 lei. La alta statie Petrom aceasi motorina standard se vinde cu 4, 45 lei.

pret petrom

petrom

Am alimentat din ambele locatii, nu pot spune ca am simtit vreo diferenta. Cand vorbesc de diferenta ma refer la servire sau alte lucruri conexe, pentru ca combustibilul Citeste in continuare…

, , , , ,

Drept la replica fata de articolul : Petrom face evaziune fiscala

4 Comentarii


Referitor la post-ul dvs. numit “ Petrom face evaziune fiscala ”, dorim sa va transmitem punctul de vedere de mai jos, in speranta publicarii acestuia in cadrul post-ului amintit.

“In data de 27 Iulie ac, orele 18:05, sistemul informatic a experimentat o problema tehnica ce nu a permis caselor de marcat a emite bonurile fiscale aferente tranzactiilor efectuate. Dupa remedierea acestei defectiuni, in baza CUI-ului companiei beneficiare, s-a emis bonul fiscal.

Compania beneficiara a fost contactata proactiv de catre statia de distributie carburanti Citeste in continuare…

,

Petrom face evaziune fiscala

5 Comentarii

Nu obisnuiesc sa stau dupa bonul fiscal, cu mici exceptii. Adica de fiecare data cand am nevoie sa decontez suma respectiva. Astazi am alimentat la statia Petrom din Calea Sagului Timisoara. Iar dupa ce am achitat am aflat cu stupoare ca nu pot primi bon. Am insistat ca imi trebuie bonul pentru decont, insa degeaba. Initial am crezut ca e o gluma, insa nu era asa. Cucoana careia i-am platit cei 200 de lei pentru combustibil, ma anunta ca nu poate sa imi dea bon fiscal. Si daca chiar vreau bon va dura intre 2-3 ore sau poate chiar mai mult.

evaziune petrom

Probabil pana vine cineva care cumpara de aceeasi valoare si nu vrea bon. La insistentele mele, este chemat seful statiei care imi spune acelasi lucru, de parca ar fi ceva normal. Ba mai mult imi se propune o alta zi in care Citeste in continuare…

, ,