zambesc.com RSS Feed

Cum sa ai succes pe siteurile de matrimoniale online

Cum citeam eu despre matrimoniale online mi-am adus aminte ca am avut si eu ceva experiente in domeniul asta. Iar insuccesele repetate m-au facut sa realizez ca nu e asa de simplu precum pare. nerdlushing:

Insa am invatat cateva chestii:

– in primul rand trebuie sa ai poza. Profilurile cu poze sunt mult mai atractive. Bine, nu oricine arata bine intr-o poza. Dar pentru asta exista solutii. winking
Poza din profil, poza pe intuneric, poza cu spatele, poza cu un catel in brate sau, in disperare, pui o poza cu cineva care arata bine.

– scrie ceva despre tine. „Converseaza” cu cel care citeste profilul. Daca incepi cu „nu prea stiu ce sa scriu dspre mine” si nu ai poza nud cu tine, esecul e garantat. Pentru ca toata lumea cauta ceva interesant.
Amuzant, serios, visator, nu conteaza. Sa fie aruncate 2-3 propozitii pe acolo.

– completeaza cat mai multe date despre tine: ce inaltime ai, cat de regulat mergi la wc, daca mananci sarat sau nu. Oamenii cauta persoane cu lucuri in comun si cu care sa se potriveasca cat de cat. Chiar daca la prima vedere pare nesemnificativ, pentru cele 55 de kg ale mele sunt extrem de importante cele 120 de kg ale tale.

– raspunde la mesaje. Macar din politete. Chiar daca nu te atrage persoana, raspunde pentru antrenament.
E ca la fotbal, daca nu ai antrenament, atunci cand esti chemat titular la echipa mare nu faci fata. Si apoi esti trimis din nou la juniori.

– nu incepe direct cu „imi zici si mie id-ul tau de mess?” Stiu, e mai usor de conversat acolo. Si poate ca esti disperat sa iti mai maresti putin lista de messenger. Insa aceasta abordare va scoate la iveala imediat disperarea ta.

– pupici, zambete si alte emoticoane sunt utile. Dar nu in exces.

– si nu in ultimu rand, putin curaj. Daca astepti la infinit sa te caute cineva, ai sanse sa ramai doar cu atat: cu asteptarea.

A se retine: in tineretile mele nu am avut prea mare succes pe siteurile de matrimoniale. Deci ideile de mai sus se pot dovedi a fi inutile. big grin

, ,
8 Comentarii
 1. Catalin :

  A zis pe data de 5 februarie, 2009

  Hehe.. stai ca abia am inceput. Postul ala era doar de incalzire. In al treilea post din serie o sa-mi impartasesc din experienta. big grin

 2. Andrei :

  A zis pe data de 5 februarie, 2009

  Eeee… aberam si eu pe aici de plictiseala. big grin

 3. popescul :

  A zis pe data de 5 februarie, 2009

  cand vorbim odata de tema astatonguelictiseala ca se tot aduce aminte de dansa… tongue

 4. adrian :

  A zis pe data de 5 februarie, 2009

  santeti tari fratilor

 5. kingquizz :

  A zis pe data de 5 februarie, 2009

  Totul pana la matrimoniale si varianta lor online. Eu cred ca pana la urma realitatea te ajuta mult mai mult in realizarea unei relatii. Daca ajung la matrimoniale online inseamna ca ai o stare de spirit aparte sau ca nu ai timp.

 6. Servicii web design :

  A zis pe data de 6 februarie, 2009

  Sunt tot felul de site-uri de matriominale pe Internetul asta, unii isi fac cont doar ca sa caute alte persoane si sa le contacteze.

 7. leonid :

  A zis pe data de 7 februarie, 2009

  Deci te-ai ţinut şi tu de prostii la viaţa ta cu profiluri pe site-uri de matrimoniale? Hi5 and stuff sau? Sper că glumeşti happy

  Cred că într-un fel relaţiile online (şi nu numai de matrimoniale, cât blogging, twittering şi alte cele) se bazează pe regulile de mai sus. Citeam şi pe rentacoder (defapt am primit un email) că sunt angajaţi preponderent cei cu poză. Majoritatea bloggerilor de calibru (mă refer şi la cei din străinătate) au o poză la profil, lângă comentariu şi undeva pe blog. Într-un fel poza aia cu trăsăturile „umane” (dacă pot să mă exprim aşa) atrage cititorul şi-l apropie de lumea reală.

 8. Andrei :

  A zis pe data de 7 februarie, 2009

  Pe hi5 nu am avut niciodata cont. tongue
  Si da , o poza te face mai uman.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*