Zilele Aradului 2012

Aseara fiind in trecere prin Arad, am remarcat ca o parte din bulevardul principal este blocat. Mai exact undeva intre teatru si primaria Arad. In zona cu pricina erau multi comercianti cu tarabe, dar nu orice tarabe…, am oprit imediat sa imi arunc si eu ochii pe ceea ce era pe acolo. Am fost surprins extrem de placut sa constat ca acele clasice tarabe ce apar pe la diverse evenimente ofera in marea lor majoritate altceva decat ne-am obisnuit. Adica mai toti comerciantii ofereau marfa veritabila, as putea spune ca existau printre si chinezarii dar foarte putine, un 3-5%, ceea ce e o surpriza placuta, un pas mare.

Un mare plus pentru acest eveniment, la Zilele Aradului va puteti cumpara haine traditionale, tablouri, carti, antichitati, bijuterii, etc……….imi plac acest gen de targuri, expozitii in aer liber. Cu siguranta am sa incerc sa ajung si pe timp de zi prin Arad, aseara era deja intuneric bine, astfe incat nu am reusit sa cumpar nimic. Deci daca va plac astfel de manifestari, sau cele conexe, ma refer la concerte, parade, etc….Zilele Aradului 2012 pot fi o optiune excelenta.

3 comments

  1. @ Ana: Si eu as astepta evenimentul, insa nu prea vad sa fie o organizare ca in orasele din vest, in Arad de exemplu…in Bucuresti o sa fie o harababura…gratare si bere..si multi ‘colorati’.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.