Repar gloante

Astazi am avut onoarea sa strabat in lung si in lat orasul Craiova, atat prin zona centrala cat si mai pe la periferie. Mi-au placut cladirile vechi cele care mai exista, drumurile prin oras sunt groaznice, la fel si majoritatea soferilor. Desi atent la gropi si evident soferi, pietoni, nu am putut sa nu observ panoul publicitar de deasupra unui magazin.

Iata imaginea cu pricina :

Nu stiu ce intelegeti voi din mesaj, dar eu as inclina sa cred, sa inteleg, ca firma cu pricina repara atat arme cat si munitie..Adica, daca cumva am avut o grenada care tocmai a explodat, nu e nicio problema, se repara, trebuie doar sa strang ce a mai ramas din ea si sa ma prezint la magazinul din imagine.

Pai daca e asa, oare japonezii nu reparau bomba atomica primita de la americani ?… Poate le-o trimiteau inapoi….Deci daca ati tras un glont pe undeva, recuperati-l si se repara, de preferat sa nu incercati sa il prindeti inainte de-a se implanta in tinta.

8 comments

  1. Daca te uiti mai atent panoul are 2 titluri care indica 2 activitati separate pe care le desfasoara cei de acolo: Repara arme si Vand arme si munitii.
    Hai ca nu e chiar asa de aiurea anuntul!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.