Zbor deasupra unui cuib de nurci. Cu Klaus

Da, ați ghicit, stimați cititori, personajul din poză este însuși Marele Conducător al Națiunii, Omul care tace și face, pas cu pas, băi, săracilor… Și-a pus Klaus tricoul negru de vaccinare, calcat și apretat, și s-a dus la luptă. E ziua Pământului și doar trebuie să salveze Planeta, nu-i așa?

Și, cu coloana de consilieri după el și cu ministrul Mediului, Marele Comandat vaccinat s-a dus să exploreze teritorii virgine și sălbatice în același timp. În Deltă.

NU în cea a Dunării…

…ci în cea mai mahalagească, așa, de margine de București, Delta Vacăreștiului, acolo unde nu sunt pelicani, sunt șobolani, unde nu sunt nutrii și nirci, sunt curci și alte orătănii pe care le mai cresc boschetarii de etnie indiană care trăiesc și ei din ce au… Din ce au alții…

Potrivit unor surse de la Cotroceni, Comandantul Forțelor Armate a vrut să facă un antrenament, să vadă cum e să te duci la frontieră și să privești în zare submarinele rusești care stau ca peștii și crucișătoarele Moscovei de pe Marea Neagră, adunate ca rațele din balta Văcăreștiului. S-a urcat Marele Șef de Stat în foișorul de unde turiștii observă ciorile și porumbeii și a scrutat zarea, cu gândul că e la Sulina și se uită în ochii lui Putin, care e la Sevastopol… Bine, nu i-au spus consilierii că se uita spre sud, așa că, cel mult, îl putea privi în ochi pe primarul de la Giurgiu.

Și cum stătea el așa, și se gândea ce frumos e la schi, dacă nu ar avea în fișa postului și ieșiri cu televiziunile după el, hop că a aflat Putin că a ieșit Zimbrul Carpatin din bârlog, ca ursoaica cu puii leșinați de foame, și Vladimir le-a ordonat trupelor masate (în sensul de adunate, nu că le face masaj cineva) la granița cu Ucraina să vină dracului acasă că iar i-a dat telefon ăla lu Angela și s-a plâns că nu mai poate să vadă SAT1 că îi apar purici pe ecran și emisiuni în limba rusă. Și așa s-a încheiat al treilea război mondial, dragii moșului, când s-a dus Klaus în delta Văcărești și l-a speriat pe Putin și a fugit ăla până în Siberia să își facă poze cu urșii panda. Koneț

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.