Yahoo Messenger se inchide

„Daca vrei sa iti pastrezi contul trimite acest mesaj la toti prietenii tai.”  ;))
 Probabil ca nu e prima data cand cititi acest mesaj, alti idioti v-au stresat deja cu acest mesaj pe messenger. Dar va rog, nu imi dati inca ignore. De data asta este cat se poate de serios, am aflat chiar de la Yahoo.

Bine, nu se va inchide serviciul pus la dispozitie de Yahoo, insa versiunile 5.5 si 5.6 nu vor mai funtiona. 😀
Asa ca daca mai aveti instalat pe vreun Pentium 2 aceste versiuni vechi, treceti la ceva putin mai nou. Sau folositi WebMessenger.
Si nu e pacaleala de 1 aprilie, toata actiunea se va intampla pe 2 aprilie.

Distractie placuta in continuare !

12 comments

 1. mi se pare normal ca acele versiuni sa se inchida. Multe chestii nici nu mai pot functiona. Cat despre acele mesaje spam primite…..poate au un sambure de adevar :))

 2. :)) offf…ce o sa se faca lumea fara versiunea 5.5 si 5.6 a Messengerului??? :-O :-O

 3. Ioi oameni buni, apucati-va si inkideti usi ferestre , otraviti fantanile, taiati gainile k se inkide panarama de mess 5.5 & 5.6! Pana or ajunge la mess 9 al meu care nu e beta … mai dureaza! Yahoo stink!

 4. e varza mess 9…nu are jocuri :P…mi se pare mia mistot 8.5 decat 9…mess 9 da cam multe erori =))

 5. ce sa zik fratilor….cred ca e vrajeala ca sa sperie lumea de la tara.care nici macar nu stie cei aia yahoo

 6. dap multa lume s-a speriat ca dispare messu’…acum ca am citit ca se inchide cele vechi ma simt mai bn!keep up the good work!:D

 7. E o prostie cica
  Yahoo se inchide pe 1 ianuarie 2009.Ei doresc sa se descotoroseasca de Messengeru-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de messenger si click Send Instant Message to all group si trimite acest mesaj tuturor . Fiecare persoana care va primi mesajul, va avea o semnatura si nu va fi sters! Acest mesaj este trimis de presedintele Yahoo Jay Rusell … aici este presedintele Jay Rusell: imi pare rau sa va anuntz ca Yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane . Dak vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite masajul acesta la toti din lista ta. In acest mod vom sti care sunt folosite si care nu, le vom sterge.
  O prostie nu e adevarat!

 8. Ce tampenie..:))am primit si eu astfel de mesaje cika Aici este presedintele Jay Rusell:….:)):)):))!!!

 9. deea:………………………………………………………………….acum ca am citit ca SE INCHIDE CELE VECHI ma simt mai bn!keep up the good work! ii bun ca stii engleza ca cu romana esti pe luna:))vai de capu tau

 10. kype:)))) facebook , mirc=)))va pop e vrajeala si daca se inchide nu este sfarsitu lumi:P

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.