Cum sa editezi fisierul hosts in Windows 7 x64

In seara asta vroiam sa fac o mica modificare in fisierul hosts si nu il gaseam. Nu il gaseam in locul obisnuit system32\drivers\etc\. Am banuit eu ca e ceva legat de sistemul meu de operare Windows 7 x64, adica ca are cumva legatura cu faptul ca windows-ul meu e pe 64 de biti. Si am cautat pe net solutia. Care e destul de simpla.

Sa te cheme eMAG si sa nu iti mearga site-ul

Cum cautam eu sa imi cumpar un computer, m-am orientat asupra eMAG. Pentru ca au oferta bogata. Ma uit putin pe site, si descopar categoria Resigilate. Scormonesc putin si gasesc un sistem care corespundea nevoilor mele. OK, hai sa il cumpar. Dar intai sa aflu cateva detalii despre el.

Conversie de fisiere online

Pentru ca zilele astea am tot cautat un program care sa imi converteasca un fisier QCP in MP3 am descoperit doua siteuri ce ofera servicii pentru conversia de fisiere online. Adica nu trebuie sa instalati nimic in computer. 😉

Un weekend cu Windows 98

Imi aduce ieri cineva un computer (pentium 2) defect. Un computer pe care eu trebuia sa il repar. :-B Si pe care clar nu ar fi functionat decat Windows 98. Ma apuc eu sa caut un CD bootabil cu Windows 98, si caut, si caut … si gasesc. Gasesc un cd care nu era bootabil, dar pe care erau mai multe versiuni de Windows (3.1, 95, 98, me). Bun, trec…

Nu uitati sa faceti curat

… in calculator! :-B O data la cateva luni demontati calculatorul si faceti curat inauntru. Pentru ca se strange foarte mult praf si o multime de alte mizerii care pot provoca diverse defectiuni.

Yahoo Messenger se inchide

„Daca vrei sa iti pastrezi contul trimite acest mesaj la toti prietenii tai.”  ;))  Probabil ca nu e prima data cand cititi acest mesaj, alti idioti v-au stresat deja cu acest mesaj pe messenger. Dar va rog, nu imi dati inca ignore. De data asta este cat se poate de serios, am aflat chiar de la Yahoo.