Vrei o pauza de relaxare ?

Poti incerca la pauzamea.ro insa nu garantez ca fundalul negricios si elementele portocalii va vor aduce prea multa relaxare. Vizuala.

Eu totusi am tras aer in piept si, cu tupeu, mi-am facut si un cont pe site. Care cont, e inutil. Acum nu stiu de ce a last butoanele de Înregistrare si Autentificare asa evidente, putea sa le piteasca pe undeva. Mai ales ca sunt cam inutile entru cititori.

Apoi ce mi-am zis, ia sa ma relazex. Si sa citesc ceva articole.
Prea lungi pentru mine. (:| Si relativ neinteresante. Sau poate ca nu am avut eu rabdare sa citesc pana la partea unde devin interesante.

Asa ca am abandonat blogul si am plecat sa ma relaxez cu adevarat. La un film.

5 comments

  1. Mulţumesc pentru păreri şi timpul aferent.
    1. Cu tema cred că ai dreptate, este pe listă la schimbări, dar mai am până să ajung la ea. 2. Cu lungimea articolelor, hm, m-am săturat de bloguri care ar sta mai bine pe Twitter cu posturi ca pârţurile. 3. Despre conţinut, părerea ta, nu discut. 4. Aia cu contul iar este o remarcă justă şi o voi schimba în curând.

  2. uuuups. Nu am verificat ultima schimbare şi în IE. În Firefox şi Chrome era total ok. Am corectat problema şi acum conţinutul este plasat la locul lui. Mă miram de ce zici verde simplu, când de fapt verdele e numai pe bordura laterală. Când mai ai timp, mai aruncă-ţi un ochi te rog. Mulţumesc.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.