Nokia E7 – opinii

Am avut pentru câteva zile un Nokia E7 aşa că o să vă împărtăşesc câteva opinii legate de el. Vă spun din start că m-a dezamăgit puţin. Adică înainte să îl testez îl vedeam mult mai mişto decât N8, acum aş sta ceva în dubii dacă aş avea de ales între cele 2. Aşa, să revin la E7.

Nokia N8 review

Daca tot am fost sa testez noul Nokia N8 sa ii fac si un review. Asta in caz ca doriti sa il cumparati si vreti sa aflati mai multe informatii despre el. Daca se merita sau nu. Parerea mea sincera, se merita. Are un design frumos, se misca bine si inspira calitate. Si e Nokia. (*)

Vrei o pauza de relaxare ?

Poti incerca la pauzamea.ro insa nu garantez ca fundalul negricios si elementele portocalii va vor aduce prea multa relaxare. Vizuala.

Primul martian cu blog

NASA aloca sume imense pentru explorarea spatiului, in cautare de extraterestrii. Cand totul e asa de simplu. O simpla cautare pe Google le-a dezvalui un martian care nu se ascunde de ochii lumii. Un martian cu blog. >-)

Astazi despre Moretta

Prima data am cunoscut-o pe Moretta acum o sa saptamana. Bineinteles, prin intermediul sanilor ei. ;)) Am citit, mi-am dat cu parerea si apoi am cautat cu insistenta… imagini. :blushing:

Aici am terminat repede

Pentru ca cineva s-a suparat pe mine si m-a trimis la plimbare, am zis sa trec la un nou review. Urmatorul pe lista: starchimachim.com

reinvented.ro, sa il reinventam

O mica explicatie si apoi ma apuc de aberat: nu ma asteptam sa se stranga atat de multe siteuri pentru a fi scormonite asa ca le-am luat si eu in ordinea alfabetica. Va rog sa nu va panicati, v-am spus ca imi place sa carcotesc. Deci nu o sa ratez niciunul. >:) Bun, sper ca toata lumea e lamurita si multumita. Asa ca va prezint: reinvented.ro

Trei aplicatii online, gratuite

Cel putin asta e titlul pe care o sa il descoperiti daca ajungeti pe www.noastra.ro. Si o sa mai descoperiti si cele trei aplicatii online, gratuite.

Vrei review? Trimite site-ul la baiatu

Da, e adevarat, uneori mai am putin timp liber. Asa ca daca ai un site, trimite-l la mine sa ii fac un review. Gratuit. De ce ai face asta? Pentru ca un link nu strica niciodata. Si poate vin si cu ceva idei constructive. :-B

De plictiseala: cutiacupoze.ro

Salut, vrei sa scrii cateva randuri despre cutiacupoze.ro si sa le postezi pe blogul tau?