Primul martian cu blog

NASA aloca sume imense pentru explorarea spatiului, in cautare de extraterestrii. Cand totul e asa de simplu. O simpla cautare pe Google le-a dezvalui un martian care nu se ascunde de ochii lumii.
Un martian cu blog. >-)

Din pacate e un martian cam puturos. Sau poate se ghideaza dupa ora planetei sale. Poate o zi de-a lui face cat sapte de-ale noastre. Da, cred ca asa se explica raritatea articolelor.

Ca orice martian, ii e greu sa se adapteze la viata de pe planeta noastra. Si nu a inteles prea bine conceptul de estetica. Asa se explica amestecul de albastru sters, rosu aprins, roz si verde. Si un alb predominant.
A incercat totusi sa afle opinia pamantenilor despre blogul sau, insa nu a fost deloc inspirat cu pozitionarea chestionarului. S-a mai gandit putin si a rezolvat partial problema, afisand inca o data chestionarul si la sfarsitul catorva articolelor.
Insa abuzul vizual nu se termina, pe blog sunt asaltat de o multime de linkuri, poze, pozisoare, linkulete, de nu stiu unde sa dau click mai intai.

Totusi, si-a facut cat de cat temele inainte sa vina pe Terra. Si a aflat ca unii pamanteni prefera sa se aboneze la un blog prin email. Asa ca ii mai dau ceva timp, pana se mai acomodeaza printre noi, pana mai invata una alta. Si apoi o sa il revizitez.

4 comments

  1. Mie nu-mi place sloganul de la logo ­čśÇ cu „hlizirea” ;)) in rest e ok site-ul, continut este, grafica mai putin. Succes

  2. Gata, sefu, am scos carnetzelul si notez. O sa trag de urechi designerul din mine . Deh, sunt cam multicolor, recunosc. Si multzam fain ca pana acum nu mi-am pus in mod real problema asta. Poate e tipmul sa apelez la un specialist.

    M-ar fi ajutat si o opinie onesta despre umorul continutului.

    Onorata instanta, ma duc sa muncesc putin ca am niste restante ­čÖé

    PS. Excelenta ideea cu review-urile.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.