Vrei o pauza de relaxare ?

Poti incerca la pauzamea.ro insa nu garantez ca fundalul negricios si elementele portocalii va vor aduce prea multa relaxare. Vizuala.

Primul martian cu blog

NASA aloca sume imense pentru explorarea spatiului, in cautare de extraterestrii. Cand totul e asa de simplu. O simpla cautare pe Google le-a dezvalui un martian care nu se ascunde de ochii lumii. Un martian cu blog. >-)

Astazi despre Moretta

Prima data am cunoscut-o pe Moretta acum o sa saptamana. Bineinteles, prin intermediul sanilor ei. ;)) Am citit, mi-am dat cu parerea si apoi am cautat cu insistenta… imagini. :blushing:

Aici am terminat repede

Pentru ca cineva s-a suparat pe mine si m-a trimis la plimbare, am zis sa trec la un nou review. Urmatorul pe lista: starchimachim.com

reinvented.ro, sa il reinventam

O mica explicatie si apoi ma apuc de aberat: nu ma asteptam sa se stranga atat de multe siteuri pentru a fi scormonite asa ca le-am luat si eu in ordinea alfabetica. Va rog sa nu va panicati, v-am spus ca imi place sa carcotesc. Deci nu o sa ratez niciunul. >:) Bun, sper ca toata lumea e lamurita si multumita. Asa ca va prezint: reinvented.ro