Trei aplicatii online, gratuite

Cel putin asta e titlul pe care o sa il descoperiti daca ajungeti pe www.noastra.ro. Si o sa mai descoperiti si cele trei aplicatii online, gratuite.

cheltuiala.mea – pentru a administra bugetul personal
Cum are un demo, m-am jucat si eu putin prin ea, si mi-a placut designul. Simplut insa foarte placut.
Venituri, cheltuieli, rapoarte, etc… e destul de complex. Momentan insa eu sunt destul de tanar ca sa imi gestionez la modul ala detaliat banii. 😀
Daca insa v-ati saturat sa mai tineti evidenta banilor in Excel, puteti incerca si aceasta aplicatie. 😉

educatia.mea – „este o aplicatie gratuita destinata profesorilor, educatorilor, invatatorilor din invatamantul romanesc„… hmm… Nu prea vad eu profesorii tinandu-si evidenta pe un site. Ca sa nu mai zic ca in multe scoli nici nu exista calculatoare.
La capitolul „ce poate fi imbunatatit”:
– adaugarea unui numar de telefon la Datele Parintelui, pentru ca un telefon are oricine. Email, mai putin.
– orele de predare ar trebui sa fie putin mai „stufoase”. Adica nu toata lumea intra la si fix, imi aduc aminte ca intr-un timp aveam ore de la si jumate
– e derutant cu prima zi a saptamanii duminica, eu sunt obisnuit ca prima zi sa fie luni
– daca tot exista o baza de date cu elevii/parintii, ar fi buna o categorie de unde sa pot trimite un anumit mesaj persoanelor selectate
– un profesor poate preda mai multe materii, pe site nu poate fi selectat decat una

sanatatea.mea – este o aplicatie gratuita destinata medicilor ce detin un cabinet medical propriu si medicilor de familie, asta e si mai fantezista decat cea cu educatia.
Bine, m-am jucat pe acolo putin, ideea mi se pare foarte buna. Si modul in care a fost pusa in practica e destul de reusit. Insa nu prea vad eu doctorii inghesuindu-se online. Cel putin nu inca.
Siteul insa este destul de util pentru oricine. Am descoperit ca au baza de date cu Afectiuni, Medicamente si Termeni Medicali destul de bine puse la punct si foarte usor de „manevrat”.

Daca va plictisiti puteti sa incercati si voi oricare din serviciile de mai sus, toate au o varianta Demo prin care puteti sa va jucati pe acolo fara sa va faceti cont. 😉

3 comments

 1. Iti multumesc pentru review si pentru opinia obiectiva.

  Am notat sugestiile, se vor regasi in aplicatii cat de curand.

  In https://www.noastra.ro am pus un link catre aceasta pagina (nu e mare lucru, stiu… la link ma refer). Am acordul tau pentru acest lucru ?

  Multumesc.

 2. am tras si eu cu ochiul la educatia.mea.
  daca ar fi venit cu organizarea unor treburi mai stufoase, cum ar fi planificarile sau planurile de lectii, i-as fi gasit utilitatea.
  asa e doar un subtitut al catalogului si al orarului.
  totusi nu-l voi uita pe andronescu ionut din balc 😛 no idea where that is 8-|

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.