zambesc.com RSS Feed

Viitorul este al robotilor

Povestea cu robotii e una destul de veche, dar in ultimi anii s-au facut pasi foarte mari in aceasta directie. Si mai mult ca oricand societatea are nevoie de ei, putem spune ca traim trecerea intr-o noua epoca, cea a cipurilor. Nu e vorba de un moft, suntem obligati/fortati sa gasim solutii. Chiar daca inca avem tinuturi intregi care sunt in urma cu 500 de ani, viitorul bate la usa. Iar daca societatea vrea sa supravietuiasca, ori importam chinezi, ori facem roboti.

As merge pe ultima optiune, eu zic ca in maxim 10 ani si la cel mai amarat aprozar vom avea o tanti cu cipuri. As o sa eliminam si problemele cu angajatii. Ceea ce imi da totusi ,, batai” de cap, e faptul daca noi oameni ne vom ridica toti la nivelul de conversatie cu un robot ? Dar softuri exista, astfel ca probabil un robot care v-a vinde saltele o sa aibe in vocabular cuvinte de genul: ,, aceasta saltea e buna pentru hata, hata” dar si texte de genul ,, salteaua este ortopedica cu strat anatomic”.

Cu alte cuvinte asteptam robotii, pentru ca sigur vor fi mai buni decat ce avem acum. Si vad pe unii care isi comanda un robot cu fata lu’ Salam sau Copilul Minune, dar ceva mai inalt. Astfel ca pe langa punga cu ardei luata de la aprozar, o sa fie si dedicatii fara numar, fara numar.

3 Comentarii
 1. Bogdan :

  A zis pe data de 24 martie, 2019

  Sa vezi roboti mergand pe ulitelele pline de noroi ale unui satuc din Transilvania…chiar ca ar fi interesant

 2. Anca :

  A zis pe data de 29 martie, 2019

  Viitorul este al *robotilor

 3. DePop :

  A zis pe data de 29 martie, 2019

  Anca @

  Ha, ha..merci. Asta e cand pictam dupa ora 24..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*