Vești bune pentru conspiraționiștii care nu cred în Covid-19. Virusul nu există după ora 22

Bună seara, dragi români, după cum știți, virusul Covid-19 există deși specialiștii în medicină, fisiunea nucleară, fizică cuantică, politică americană, fotbal sud-american și cu 4, hai, cel mult 7 clase sau studii terminate la Spiru Haret susțin că nu.

După cum a decis guvernul, conspiraționiștii au primit o veste bună, prima după data de 15 mai, când s-au ridicat restricțiile. Așadar, oamenii pot renunța la mască! Da! Nu-i o veste bună? Eh, mă rog, condiția să renunți la mască e totuși să fii acasă după ora 22, că dacă umbli teleleu pe stradă îți iei amendă de ți-ar fi plăcut să crezi că virusul chiar există și masca trebuie purtată.

Prin urmare, petrecerile, sindrofiile, tăierile de moț și tot ce înseamnă bucurie și hlizeală se anulează cel puțin o lună. Asta dacă nu cumva se prelungesc și după aceea, deși mă îndoiesc pentru că peste o lună sunt alegeri și trebuie să se bucure cineva, nu?

O altă veste bună a restricțiilor de circulație pe timp de noapte este că nu mai circulă dezaxații fără carnet și beți și nu mai fac liniuțe pentru că e liberă șoseaua și ce-am făcut, șefu, mi-a alunecat un pic talpa, mare lucru, voiam să vadă și prietena mea dacă prinde 200…

Până una alta, obișnuiți-vă cu teleșcoala, dragi copii și adulți care nu ați terminat clasa a 5-a, asta e șansa voastră să mai citiți ceva, să mai luați o carte în mână – o carte, nu 52 ca până acum. Și Sărbători fericite, ca să fie bine să nu fie rău.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.