Ghici cine vine la Casa Albăăăăă

Din 20 ianuarie, Trump Donald nu mai are voie la Casa Albă, au decis toate posturile de știri din Statele Unite și restul lumii. Restul lumii fără China și Rusia. În Rusia, pierderea președinției Americii chiar în ziua în care se marcau 103 ani de la Marea Revoluție Socialistă din Octombrie, care se serbează în fiecare an în noiembrie, este o calamitate națională, iar Moscova a decretat doliu național până când revine Trump la putere.

Reacții internaționale

Vladimir Putin s-a ascuns în Siberia, unde, spun băștinașii, pescuiește cu harponul plătică și plânge, iar din când în când zbiară: Donald, Donald, unde sunt miliardele mele. Adevărul este că Rusia a cheltuit câteva procente din PIB pentru a-l aduce la Casa Albă pe liderul lumii libere din afara Moscovei.

În acest timp, China a decretat sărbătoare națională și a mărit producția de echipamente Huawei, deși nu mai au tehnologie la dispoziției, dar din ianuarie când redeschide tata Biden portița, lucrurile vor intra pe făgașul normal. Tehnologia 5G de producție chineză va redeveni favorită în toate instituțiile naționale din America, iar în Europa toate aliatele Americii vor relua licitațiile pentru acordarea licențelor 5G pentru a fi câștigate de Huawei.

În Schimb, Canada a anunțat deja că interzice accesul pe teritoriul său a familiei Trump, cu excepția Melaniei, iar Mexicul a decis să construiască un alt zid la granița cu SUA pentru a-i ține departe pe fanii lui Donald.

Cei mai milostivi oameni din lume, eschimoșii din Groenlanda, au scris pe o banchiză de gheață un mesaj către încă președintele Trump, în care își manifestă dorința ca liderul de la Casa Albă să le facă o ultimă vizită înainte de a pleca de la Washington și să guste din tradiționala lor zăpadă galbenă…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.