De Black Friday, un român și-a redus penisul

Toți bărbații români au suspinat când au citit sau au auzit știrea despre un alt bărbat român, care a decis să își reteze prin procedeu chirurgical, penisul său de 30 pentru că îl incomoda. Tocmai de Black Friday când, vorba aceea, sunt reducerile în toi. Îl incomoda pe el, nu pe prietena/soția/amanta lui și nu îl incomoda la mers sau la citit ci la mersul pe bicicletă… Deja, milioane de bărbați s-au gândit cum ar arunca ei bicicleta pe geam/ușă/balcon dacă ar avea o așa mândrețe de cadru.

Probabil că omului nostru nu îi plăcea cu cadru, ca să plimbe fetele pe bicicletă. Sau poate cadrul era prea subțire și nu rezista la efort. În fine, gestul inconștient al românului care și-a tăiat-o ca să meargă mai lejer pe bicicletă este de povestit strămoșilor. Păi, nu mai bine lăsai mersul pe bicicletă pentru chinezi, coreeni, japonezi, că ei nu cred că au probleme de genul acesta de confort? Nu mai bine îți luai o mașină, băi, băiatule?

Iar că tot veni vorba de Black Friday, românii au dat iama în produsele reduse de comercianți, numai pentru a constata după câteva minute că produsul pe care l-au cumpărat cu un preț redus acum, era mai ieftin decât e reducerea, acum o lună. Adică, țapăăă.

Sau, cum se vede din fotografie, reducerile sunt pentru cei șmecheri. Vrei să scapi de un televizor, să zicem, îl scoți la vânzare și pui eticheta magică REDUCERE. Pai, se mai uita cineva că înainte de reucere costa 800 de lei și după reducere costă 849 de lei? Nu… Hai, blecfriday fericit

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.