Suntem salvati de manele. DSP a angajat o pisi pe post de decor

Vuiește presa cî vezi doamne o biată tânără de la țara a fost angajată la Direcția de Sănătate Publică, deși toate posturile dininstituțiile statului sunt blocate. Așa cum se vede din fotografie, tânăra plesnește de sănătate, așa că, unde e problema?

Fata a dat concurs pe post, să știți, băi, cârcotașilor, și a luat 93,3 de puncte (era să scriu altceva care începe cu pu…) adică o notă pe care greu o obține un student la medicină la Spiru Haret… Adevărul e că fata strălucește din moment ce doi doctori care au aplicat pentru același post NU au reușit un punctaj mai mare decât bălțata românească…

Păi dacă fata a fost pregătită pentru postul ăsta, dacă a luat meditații, care e problema? A, că în timpul liber mai câștigă un ban cinstit și impozabil, desigur, dansând pe manele în videoclipuri? Păi, și care e problema? Altfel cum ar fi putut biata fată să aibă formele ăstea? Numai prin exercițiu și mișcare!

Așa se formează și buzișoarele, sub forma de bot de rață, prin exercițiu și mișcare de du-te vino, nu prin implanturi și botoxuri, băi, complexaților. Fundulețul obraznic se face cu mult efort de stat în genunchi sau pe genunchi, depinde cât dă clientul pe exercițiu…

Așa că, asta e salvarea în sănătate. Nu Arafat, nu Cercel, nu Ciomu. Astsfel de fete care muncesc pânî târziu în creierii nopții și scot ce e mai bun din om și din portofelul/cardul lui, uneori transpiră cu sudoarea frunții până la orele mici ale dimineții că altfel nu ar fi avut ce să bage în gură.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.