Vacante exotice 2019

Razele soarelui strălucitor îți bronzează pielea prea albă de la locuitul în orașul sufocant. Deschizi ochii și privești în jur. Nu se află nici un nor pe cer. Iar cerul este aproape la fel de albastru ca marea care se află la doar câțiva pași de tine. Te ridici din hamac, dar nu înainte de a sorbi din cocktailul rece de lângă tine. Te cufunzi încet sub greutatea corpului în nisipul cald și mătăsos, iar mici firicele de nisip îți gâdilă degetele de la picioare. Cât vezi cu ochii o mare de turcoaz semitransparent se întinde în fața ta. Nu îți pasă de căldură, deoarece oricând de poți ascunde la umbra palmierilor care cresc pretutindeni.

Agenția Dal Travel, care are peste 19 ani de expertiză în turism, îți poate facilita trăirea acestor sentimente de o fericire supremă cu ajutorul pachetelor de vacanțe exotice. Dacă ești în căutarea de oferte vacanțe exotice, atunci poți încerca un sejur de 6 nopți la Phuket, cea mai mare insulă a Thailandei. Aici poți încerca să faci scufundări și snorkeling, Phuket fiind faimoasă pentru astfel de activități marine.

Aceasta nu este singura vacanță exotică pe care Thailanda o oferă. Timp de cinci zile, lasă-te fermecat de apusurile spectaculoase pe care Marea Andaman îl oferă vizitatorilor săi. Vino să vezi Peștera Vikingilor din regiune Krabi și bucurați-vă de o sesiune de snorkeling în apele cristaline ale Oceanului Indian. Dacă încă nu sunteți convinși, să știți că în aceste locuri fabuloase a fost filmat filmul Plaja, cu Leonardo Di Caprio protagonist.

Dacă nu vrei să stai la plajă și ai nevoie de o plimbare care să te revigoreze, atunci poți alege un sejur de 7 nopți în zona de nord a Thailandei. Aici poți vizita izvoarele termale Mae Kajan sau Triunghiul de Aur, locul unde poit fi vizitate trei țări în același timp – Thailanda, Laos și Birmania. Desigur excursia cuprinde și un spectacol de dans thailandez în Bangkok.
Thailanda este o țară atât de frumoasă și de vizitată, cu o cultură care inspiră, astfel că Dal Travel îți oferă încă un sejur de 7 nopți în Bangkok și Phuket. Nu ratați ocazia să explorați vechea capitală a Regatului Thailandei, orașul antic Ayutthaya, obiectiv turistic aflat pe lista Patrimoniului Mondial al UNESCO, inclusiv Marele Palat Regal, sau să vă relaxați la bordul unei ambarcațiuni pe râul Chao Phraya.

O destinație ideală pentru vacanțe exotice de neuitat este Maldive, un adevărat paradis tropical, cu plaje cu nisip fin și ape azurii extrem de calme, ideale pentru pasionații de scufundări și unele dintre cele mai bune resorturi din lume.
Un punct de referință pentru turismul mondial este și Seychelles – bijuteria Oceanului Indian. Având poate cele mai frumoase plaje din lume, aceste insule cu relief spectaculos, oferă vizitatorilor priveliști spectaculoase ale liniei de coastă, dar, și peisaje montane acoperite de păduri tropicale. În arhipelagul Seychelles se găsește Plaja de Argint, cea mai fotografiată plajă din lume datorită peisajului unic de granit.

Mai aproape de România se află orașul Mombasa, o stațiune plină de viață și culoare, ce dispun de numeroase hoteluri și resorturi de lux. Cel mai vechi oraș din Kenya și al doilea ca mărime, după capitala Nairobi, dispune de peisaje sălbatice de o uimitoare frumusețe, plaje ce își încântă turiștii cu ape albastre și cristaline. Mombasa este, de asemenea, un oraș cu numeroase obiective turistice.
Așa că, oricine ai fi și orice dorințe ai avea, atâta timp cât ești în căutare de vacanțe exotice 2019, agenția de turism Dal Travel, are pentru tine oferte pe care, cu siguranță, nu le poți refuza.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.