zambesc.com RSS Feed

Unii vor fructe stricate

Am ajuns sa ma bucur atunci cand dau de un fruct stricat. Si nu e vorba de vreo superstitie, mai degraba as incadra ,, problema” la minuni. Cu cele 16 – 18 tratamente pe care le primesc merele, e cam greu ca acestea sa se strice.

Astfel ca orice mar stricat, e semn bun pentru consumator. Problema e ca fructele noastre de toate zilele nu prea se mai strica. Zici ca au devenit nemuritoare si asteapta sa fie mancate de urmasii, urmasilor nostri. Evident ma refer la produsele din supermarket, ca cele de la tarani, rezista de abia cateva zile.

In concluzie daca vezi pe o taraba fructe stricate printre cele bune, cumpara. Sigur sunt mai sanatoase, decat ,, manechinele ” la dimensiune perfecta, culoare si aspect impecabil venite cu vaporul de peste mari si tari.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*