zambesc.com RSS Feed

CFR si trenurile magice

Daca iti plac filmele de groaza si esti pasionat de acest gen de concediu, acum poti avea parte de o experienta unica. In Romania poti sa iti petreci vacanta ca in filmele de groaza. Nu costa mult, iar o astfel de vacanta sigur nu va fi uitata usor. Nu sunt multe companii in Europa care sa aibe astfel de servicii. Mai toate sunt in Romania si la indemana oricui.

CFR este unul din furnizorii unor astfel de concedii. Te urci in tren si ala esti. In loc sa mergi 12 ore cu trenul, ajungi dupa 34 de ore la destinatie. Ce Harry Potter, caldura cat casa si lipsa apei, te fac sa ai viziuni, halucinatii cat Harry Potter in toate seriile. De miros, confort si alte cele nici nu mai vorbim.

Daca te gandesti sa pleci din vest la mare cu trenul, nu e o solutie tocmai buna. Ai sanse mai mari sa ajungi pe jos inaintea trenului.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*