zambesc.com RSS Feed

Doar colete fragile..

Daca aveti de trimis un colet fragil, apelati la serviciile curierului din imaginea de mai jos. Asa sigur o sa ajunga praf si pulbere ceea ce trimiteti. Acum sa nu va speriati, nu este o intamplare, nu sunt imagini rare. Mai toti procedeaza la fel.

Pana si un bloc de piatra trimis prin curier poate ajunge nisip. E o idee de afaceri pana la urma, trimitem un bolovan prin curier, iar destinatarul primeste nisip. Ar trebui ca mai toate firmele de curierat sa trimit angajatii la olimpiada. Sigur au mai mare experienta la aruncarea greutati decat sportivi de pe la cluburi. Ajungem si noi campioni la ceva..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*