zambesc.com RSS Feed

Americanii interzic trotinetele electrice

Sunt ecologice, nu aglomereaza, nu costa mult si totusi trotinetele electrice sunt sub semnul intrebarii in multe tari. In Nashville primarul a interzis trotinetele electrice. Aceasta dupa un accident mortal.

La Paris se discuta la modul serios si urgent interzicerea trotinetelor. Se pare ca nu suntem pregatiti pentru trotinete electrice. Adica ei, ca noi nu suntem pregatiti nici pentru carute. Sunt multe, circula cu viteza, iar accidentele se tin lant, la trotinete ma refer.

Ma intreb daca s-ar pune problema si pe la noi asa, cate masini ar mai circula ? Probabil doar autobuze si cam atat. Dar nu trebe sa ne facem griji, nu se ajunge pana acolo la noi. Doar suntem o tara libera, avem cele mai multe harburi pe cap de locuitor. Si nu ne oprim, importam in continuare.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*