zambesc.com RSS Feed

Cele mai frumoase cirese romanesti sunt fara gust

Zilele trecute am ,, descoperit ” la Carrefour cele mai frumoase cirese. Initial am crezut ca sunt de plastic, sau alte fructe. Aratau fantastic, culoare, aspect, destul de mari. Cei drept pretul pe masura, undeva peste 20 de lei kg. Dar am zis..Sunt romanesti, merita. Odata ajuns acasa cu ele, mare dezamagire.

Frumoasele cirese, nu aveau doar aspect de plastic, ci si gust cam tot pe acolo. Practic fara gust, nicio legatura cu ciresele. Daca mi-ar spune cineva ca nu era vorba de cirese, ci o incrucisare intre dovleac si sfecla, nu as pune la indoiala aceasta versiune. Mama lor de bani, totul pentru bani. Ma intreb daca cei de la Carrefour gusta ce pun pe taraba ? Eu unul nu bagam la vanzare asa ceva. Sau le schimbam raionul, nu fructe, ci decoratiuni.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*