zambesc.com RSS Feed

Sau intors muncitori…

Timisoara s-a umplut de cei veniti de peste mari si tari. Mai exact zona centrala a orasului. Nu e un miracol, ci o normalitate de cativa ani incoace. Ca doar dupa ,, muncit” afara, nu poti locui decat intr-o vila din centrlu Timisoarei.

In concluzie daca treceti prin Timisoara, mare atentie…Cei veniti nu tin cont de sens unic, cedeaza, sau trecere de pietoni. Iar daca urlati la ei in timp ce ferrari-ul va trece peste picior, asigurati-va ca puteti tipa ceva mai tare decat Guta. Si mai mare atentie la masinile fara sofer..Da, nu e vorba de masini inteligente, pilotul automat e un purandel. Care nu e deloc inteligent, ba chiar periculos.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*