Vacanta Mare revine la ProTv

Candva in vremuri demult apuse exista o trupa de comedie buna, ba chiar foarte buna. Se numeau Vacanta Mare, insa dupa un timp trupa de comedie s-a defectat, practic au devenit o trupa de tragedie.
vacanta mare poza
Foto : Facebook
Astfel incetul, cu incetul au disparut, lucru care a bucurat mare parte a publicului. Si aceasta dintr-un singur motiv: comicii de serviciu aveau dialoguri doar de ei intelese, si ici colo cate un excrement sau un pisu galben. Evident metaforic vorbind, avem public pentru de toate, cel putin asta e impresia celor de la ProTv. Spun asta deoarece astazi s-a facut anuntul cum ca in curand va renaste, va fi resuscitata trupa Vacanta Mare.

Personal am inceput sa ma uit din ce in ce mai putin la ProTv si probabil voi ajunge sa nu ma mai uit deloc. Nu ca as avea ceva cu ei, insa au devenit o varianta a ceea ce a fost OTV candva. Mai urmeaza sa il angajeze pe Dan Diaconescu, Naomi, Tolea Ciumac, Bahmuteanca si gata pachetul. In felul acesta vor avea un program de top, un program care nu va fi ratat de niciun analfabet din Romania. Cat priveste trupa de voma, pardon Vacanta Mare, adica Leana si Costel ar trebui sa se dea reprezentatii prin canale, guri de metrou sau pe unde salasluiesc aurolacii. Poate acest public mahmur dupa o punga de aurolac va putea sa digere actul comic marca Vacanta Mare. Act comic care valoric este la acelasi nivel cu un ragait cu miros de usturoi, sau o diareie.

Daca apareau la un post tv de cartier nu ar fi nicio problema, dar cand vine vorba de un post tv din primul pluton e greu de inteles.

4 comments

  1. Nu cred sa reziste mult, nu se mai uita nimeni la așa ceva. A trecut vremea celor de la Vacanța Mare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.