Unii stau foarte prost cu memoria

Zilele trecute o familie de romani si-au uitat fetita intr-o parcare de pe autostrada din Ungaria. Pare amuzant dar nu e deloc asa. Personal mi se pare un lucru imposibil, e ca si cum ai pleca de acasa in frac cu papion dar fara pantaloni, ba chiar mai grav. Nu incerc sa acuz pe nimeni, dar avand in vedere ca am si eu o fetita chiar pare de domeniul fantasticului. Poti sa uiti sa inchizi usa, sa inchizi aragazul, sa uiti unde ai parcat masina, ziua de nasterea a nu stiu cui, dar nu poti sa iti uiti copilul. S-a mai intamplat si la altii…Da, s-a intamplat dar in filme. Singur acasa I sau II, nu sunt stiri rupte din viata cotidiana, ci fictiune.

Ceea ce mi se pare extrem de dubios e faptul ca nu un neuron a fost ,, blocat” ci doua. Niciunul din parinti nu a realizat lipsa copilului la plecare. Povestea are un final fericit, cel putin pentru moment. Copilul a fost luat de o italianca si dus in Italia. Parintii uituci au trebuit sa faca un drum pana in Italia pentru a recupera fetita.

Ma intreb cu ce s-or ocupa parintii de au memoria asa de slaba, de-a dreptul crapata ?

Or fi politicieni ?… Ca astia uita ce promit.

3 comments

  1. Amuzanta povestea. Partea buna e ca au recuperat-o . altfel ar fi fost unul in minus la noi, unul in plus la ei :)))))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.