Nu va speriati, in Timisoara nu se trage

Daca ajungeti prin Timisoara si se intampla sa innoptati pe meleaguri banatene fiti calmi si nu bagati in seama ceea ce se intampla in jurul vostru. De exemplu daca in miez de noapte sau chiar spre dimineata sunteti treziti de bubuituri, de parca s-ar fi pornit o lupta crancena cu pistoale si alte cele, intoareceti-va pe cealalta parte. Nu trage nimeni cu arma si nici nu a venit revelionul mai devreme. E doar o combinatie intre doua familii de tigani care si-au unit averile prin doi purandei minori cu nume de masina. Probabil se uneste vreun Bmw cu o Mercedesa, doi tineri de viitor care nu stiu sa citeasca sau sa scrie, ca asta nu e important daca ai lant si sosete din aur.

nunta tigani copiiFerrari tiganitigani cu aur
Foto : Facebook

Artificiile, desi ilegale dupa miezul noptii pot dura si peste jumatate de ora, ca asa e obiceiul tiganesc. Sa vada si sa stie lumea ca ei au si pot. Costurile puscaturilor undeva la echivalentul salariilor unui profesor pe 5 – 6 ani. Astfel de evenimente nu se intampla doar sambata si duminica, ci de luni pana duminica, ca ei sunt oameni ocupati si nu pot veni oricand cu avionul gratis de la Paris.

Daca totusi va deranjeaza zgomotul si lumina, poate aveti si un copil mic care nu doarme din aceasta cauza, nu va ramane decat un lucru de facut, incercati cateva rugaciuni, nu la politie, ci la Dumnezeu. Politia nu rezolva astfel de situatii. Cu Dumnezeu aveti ceva sanse, ati putea sa cereti urmatoarele :

Sa vina un vant si sa directioneze artificiile catre parcare, adica in vreun Ferrari, Lamborghini obtinut cu multa truda de puradei la cersit.

E o vorba romaneasca: banii cum vin asa se duc. Si poate asa distinsele personalitati care isi semneaza actele prin imbibarea degetului in tus, vor face evenimente mai linistite. Si nu unele in care sa implice Timisoara, ba chiar si imprejurimile.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.