zambesc.com RSS Feed

Nu va speriati, in Timisoara nu se trage

Nici un comentariu

Daca ajungeti prin Timisoara si se intampla sa innoptati pe meleaguri banatene fiti calmi si nu bagati in seama ceea ce se intampla in jurul vostru. De exemplu daca in miez de noapte sau chiar spre dimineata sunteti treziti de bubuituri, de parca s-ar fi pornit o lupta crancena cu pistoale si alte cele, intoareceti-va pe cealalta parte. Nu trage nimeni cu arma si nici nu a venit revelionul mai devreme. E doar o combinatie intre doua familii de tigani care si-au unit averile prin doi purandei minori cu nume de masina. Probabil se uneste vreun Bmw cu o Mercedesa, doi tineri de viitor care nu stiu sa citeasca sau sa scrie, ca asta nu e important daca ai lant si sosete din aur.

nunta tigani copiiFerrari tiganitigani cu aur
Foto : Facebook

Artificiile, desi ilegale dupa miezul noptii pot dura si peste jumatate de ora, ca asa e obiceiul tiganesc. Sa vada si sa stie lumea ca ei au si pot. Costurile puscaturilor undeva Citeste in continuare…

, , ,

De acum am si hanorac Ferrari

7 Comentarii

Ca sa nu va tin in suspan, da, am castigat un hanorac Ferrari.
Mai stiti concursul Fashion Ville? E la concursul asta puteai castiga si niste vouchere cu care iti luai chestii de la ei de pe site. vouchere pe care le castigai in timpul concursului.
Eu le-am castigat si mi-am ales ca am gasit mai interesant la momentul respectiv.
Pentru ca si vouchere alea erau valabile doar cateva zile. Citeste in continuare…

, , , , ,