Unde este locul cu cea mai mare concentratie de prostie din Romania ?

Nu este o ghicitoare, este simplu de aflat, locul cu pricina este Parlamentul Romaniei. Nu sunt cuvinte fara sens, indivizii din locatia respectiva au confirmat de sute de ori ca sunt cei mai dobitoci dintre cei ce vietuiesc prin tarisoara asta. Iar mai nou au asezat o cireasa pe ,, tortul’’ creat de acel neuron izolat de sub calota craniului. Alesii nostri au dat o lege tampita care obliga anumite victime sa apeleze la un mediator inainte de proces. Exista situatii cand aceasta metoda de rezolvare a unei divergente este aplicabila.

Insa legea include si infractorii, de exemplu : victima unui viol este obligata sa apeleze la un mediator,….o tampenie. Avand in vedere ca majoritatea victimelor nu au curajul sa depuna plangere, dar sa mai mearga si la mediere. Daca in tarile civilizate se procedeaza la sprijinirea victimei, protejarea acesteia, la noi e invers…, victima trebuie sa incerce o impacare cu infractorul. Iar daca acesta nu raspunde de doua ori la invitatie, de abia dupa se ajunge in instanta.

Ma intreb care e diferenta intre un spital de nebuni si Parlamentul Romaniei ?

Primul pas catre Romania cea pitoreasca si salbatica s-a facut, asteptam si alte tampenii de la alesii nostri.

9 comments

  1. Diferenta dintre parlament si spitalul de nebuni este ca cei din parlament umbla si pe afara si infesteaza mintile polulatiei. E jalnic ce se intampla in tarisoara noastra…

  2. Eu nu am auzit de aceasta conciliere pana acum, dar nici nu ma surprinde 😐 Mi’a fost masina furata acum vreo 5 ani si intamplator am gasit’o, iar politia a prin s si hotul, insa ce vreau sa spun: la tribunal nu am vrut sa stau in aceeasi sala cu hotul si am si declarat ca nu ma constitui parte civila, doar de teama ca, poate aluia ii da drumul in 2-3-10 luni si poate, na, ma si cauta… Am ajuns sa ne fie frica sa ne cerem drepturile… Si totul pleaca de la …”spitalul de nebuni”

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.