Banca Transilvania si-a schimbat profilul

Indatoririle mele de serviciu presupun si cateva drumuri pe saptamana la banca. Cum probabil v-ati dat seama banca cu pricina e Transilvania. Am cateva experiente si cu alte banci, astfel ca pot sa fac oarece comparatie intre ele. Deci daca la o banca normala iti ia maxim 30 de minute sa depui banii si asta in situatia in care nu esti singurul client , in schimb la Banca Transilvania poti sta si peste 2 ore, si asta deoarece Banca Transilvania parca e un azil de batrani, toti pensionarii isi platesc diverse, de la factura pentru electricitate, gaze, la alte minuni.

Totul merge incet si prost, in timp ce esti nevoit sa inspiri aerul cu miros puternic de naftalina. Initial am crezut ca e ceva intamplator, insa se intampla in fiecare zi. Mai rau decat la sarmalele gratuite de pe la biserici, macar acolo infuleca si dispar, aici pensionarii platesc pentru scara intreaga a unui bloc facturile….si platesc, si povestesc…si nu se mai termina… Nu am nimic cu pensionarii, insa pentru ca ei sa isi ia pensia, eu si altii ca mine trebuie sa muncim, nu sa stam la cozi. Ieri a trebuit sa merg pe la trei filiale si tot nu am scapat sub o ora si ceva de asteptare.

Banca Transilvania are cele mai groaznice servicii, cu tot cu zanul lor din reclama. De fapt Banca Transilvania nu e banca ci o retea de caserii, si acelea cu cate un ghiseu functional. Au bagat si baga o caruta de bani in reclama dar nu sunt in stare sa faca un ghiseu pentru persoane juridice. Daca cautati o banca ok, una cu servicii normale, mergeti la orice banca in afara de Banca Transilvania.

12 comments

 1. pai nah…mai stau si ei la o barfa, e cald e bine, au apa moca, si mai mult ca sigur se inteleg de minune cu paznicul care nu cred ca e prea departe fata de ei ( ma refer la varsta )

 2. @ ANA:
  La modul cel mai serios, ING, poti depune bani la orice ora din zi si din noapte, orice problema s-a iscat pe parcurs am reusit sa o rezolv prin telefon, de intrat in banca cred ca am intrat maxim de 3 ori: 1 data sa deschid contul, 1 data mi-am uitat cardul in bancomat si am fost la ei sa il recuperez, 1 data am depus dolari in cont, si asta nu poti face direct de la bancomat (din pacate).

 3. am stat si eu o data juma de ora sa imi dea bani primiti prin western … la Bcr ii luam in 5 minute dar daca tot aveam rand la coada am zis sa nu renunt. 30 de minute am asteptat sa imi dea banii, deci ai dreptate, banca de rahat

 4. Cu Banca Transilvania am avut si eu probleme.Am avut de scos niste bani de pe un CEC din America si ei nu intelegeau ca data la ei pe CEC se pune invers si astfel imi spuneau ca e expirat….dar surpriza la celelalte banci il acceptau…

 5. @ ana: Mergi si fa-ti card la ING/Raiffeisen. Motivele sunt multiple, de la profesionalismul offline pana la sistemele de homebank.

 6. Banca Transilvania nu e banca pentru asa ceva….mergi la Piraeus la ING si i-ati un homebanking. E mult mai facil cu platile

 7. Cam in toate bancile se intampla treaba cu facturile. Stai 10 ani la coada pentru o depunere din cauza ca sunt 10 oameni care-si platesc facturile.

 8. Noi, pensionarii din Micro-16 , plătitori de facturi la Agenția Bancii Transilvania , str Careiului, oras Satu-Mare , îl rugăm pe Domnul Director al Băncii Transilvania sa deschidă o toaletă, oricât de modestă, în incinta Agenției, aici, amintite, pentru că mulți dintre noi suntem bolnavi și statul la coadă pentru unul, care suferă de prostată de ex., este de -a dreptul jenantă. Nu pot să vă descriu în cuvinte unele scene la care am asistat. Eu i-aș mai cere d-lui director să folosească și celelalte ghișee din bancă. Un singur ghișeu duce la o coadă greu suportabilă pentru vârsta a III-a. După calculele noastre, Banca Transilvania lucră cu câștig și ar rămâne cu plusuri chiar dacă ar mai angaja două funcționare. Apoi, bătrânii vorbesc că mai sunt, prin birouri, în spatele informațiilor, câteva domnițe scutite de orice eforturi deranjabile. Nu are importanță ale cui soții sau amante sunt ele. Ar trebui să se simtă și să mai lase consiliatul unor colege venite probabil la o șuetă de fete frumoase, dintre cele cu stare. Că , în bancă, muncește una, din răsputeri , asigurându-le celor scutite de efort, o leafă cam mare. În funcție de spatele pe care îl are, sus-pus, fiecare

 9. Nu putem cere așa ceva unei bănci, o transformam in toaleta publica. Plătite se fac si online , de acasă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.