Un hot mai putin, pentru moment…

Astazi am dat o mana de ajutor la prinderea unui hot. Evident sa prinzi un hot sau sa participi la prindera unuia in zilele noastre nu prea e o raritate. Adica nu trebuie sa cauti prea mult, hotii sunt la tot pasul. Dar de fapt ce s-a intamplat: circulam cu autoturismul pe Calea Sagului, o artera cunoscuta si intens circulata din Timisoara, cand la un moment dat, aud strigand : hotii, hotii..Ma uit si vad o tanti pe la vreo 25-30 de ani care fugarea un tip de cam aceeasi varsta.

Practic ei fugeau in aceeasi directie cu mine, de pe artera de care spuneam mai sus pe o straduta relativ pustie la aceea ora…….mai nimeni nu ii baga in seama. Am accelerat un pic si am intrat pe trotuar cu masina blocand accesul hotului dar fara succes, acesta sarind peste masina mea. Insa ghinionul hotului a fost ca alt sofer a facut acelasi lucru, iar pana la urma l-a si imobilizat pe tip.

Un student la Politehnica cum s-a prezentat hotul de serviciu, prada un portofel care pe langa acte continea peste 2000 de lei, banii pentru mare si plaja cum a povestit ulterior pagubita. In fine a venit politia, declaratii, etc..ceea ce m-a surprins la un moment dat a fost faptul ca pagubita ar fi vrut ca politia sa ii dea drumul hotului…. Nu stiu ce sa spun la faza asta, iti este mila dar nu era cazul.

Individul nu era un muritor de foame, din moment ce avea la el o plasa cu un flacon de bere, e adevarat cam gol…. dar nu mananci bere daca ti-e foame….plus ca sigur pagubita ar fi avut alta parere la adresa hotului daca acesta nu ar fi fost prins.

15 comments

  1. eu am asistat la un hot de burlane, a furat un burlan vechi de la oc asa si a plecat, bine doar partea de jos. cat de disperati sa fie oamenii? la fier vechi lua maxim o bere pe el. 🙁 in ce lume traim

  2. yupiii au mai ramas doar cateva milioane de hoti :)) . ( in fiecare dintre noi exista un mic hot)

  3. Felicitari. Din pacate, sunt din ce in ce mai rari in ultima perioada oamenii cu simt civic…

  4. Poate asta e greseala care o facem cel mai des.intr adevar sunt si multi care sunt nevoiasi si la noi in tara lucrurile stau din ce in ce mai rau..nici eu nu am bani de mare..ce sa fac ? sa ma apuc si eu de acelasi lucru?

  5. felicitari dar nu stiu cat de mult ajuta prinderea unuia singur cand orasele sunt pline de astfel de indivizi

  6. Felicitari! Asa ar trebui sa facem toti dar se pare ca nu este chiar asa. Cel putin in braila sunt foarte multi „baieti buni” si daca ai ajuta la priderea lor s-ar putea sa fii tu urmatorul.

  7. Mila de un hot? Aia merita cel putin 5 ani de racoare, indiferent de suma/obiectul furat.

  8. da.. trebuie sa aibe diferite motive pt care fura. dak o face din placere/ lene de a munci, cu siguranta nu merita mila noastra. dar dak are 5 copii acasa si cu salariile mizere, nu reuseste sa mai iasa din datorii, apeleaza la ultimul lucru ramas 🙂 acestia merita compatimiti 🙂

  9. Daca nu ai Bani faci orice !!! Cand de roade stomacu’ nu realizezi ce sa intampla !! :)))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.