Tigara electronica

Advertorial
Desi suna ciudat de ceva timp exista tigara electronica. Acest produs este o inovatie in domeniu, fiind conceput ca o alternativa pentru fumatorii inraiti, dar mai ales pentru cei care doresc sa se lase de fumat. Principiul de functionare al acestui dispozitiv este total diferit de tigara clasica. Practic putem spune pentru prima data ca vechea zicala ,, fara foc nu iese fum ” nu mai este valabila. Si asta deoarece tigara electronica nu presupune aprindere prin flacara.

Tigara electronica are la baza o baterie care alimenteaza o rezistenta, aceasta din urma incalzind un lichid care ulterior este vaporizat. Acesta ar fi pe scurt principiul de functionare, insa trebuie sa avem mare grija de unde ne procuram acest dispozitiv. Cum deja ne-am obisnuit mai toate produsele reusite, de calitate, au clone pe piata. Produsele contrafacute pot fi de proasta calitate sau chiar periculoase.

Pentru un produs de calitate, dar mai ales la prima mana va recomand site-ul www.etigara-electronica.ro importator oficial Sailebao. Mai toate firmele isi lauda produsele, insa este important sa incercam sa verificam cat de cat furnizorul, originea produsului demonstrata printr-un certificat de origine. E cea mai buna si sigura modalitate care ne poate garanta calitatea produsului.

Un alt aspect foarte important este faptul ca avand un furnizor care este reprezentantul unui brand international, veti fi tot timpul la curent cu noutatile din acest domeniu.

9 comments

  1. Nu e adevarat ca te lasi de tigari cu asa ceva..i am cumparat mamei mele care fumeaza si tot nu s a lasat..!

  2. Vrei sa te lasi de tigari? Apucate de bomboane de menta . Cel putin asa s-a lasat tatal meu. Chestia cu tigara electronica este mai mult o fita eu asa o vad nu o metoda de a te lasa de tigari.

  3. N-am incercat! Eu am vointa, am putut fara! 🙂
    Dar cunosc cel putin 5 persoane care si-au achizitionat-o fara a le fi de folos. 🙂

  4. nu-i bine sa fumezi,asta este cel mai clar…ca-i tigare normala,ca-i electronica- nu ESTE BUNA…

  5. Sincer sa fiu, nu am decat 2 cunostinte care au reusit sa renunte la fumat cu ajutorul acestei tigari..

  6. Mi se pare o tampenie. Daca vrei sa te lasi, te lasi si fara tigari electronice, plasturi etc .. 🙂 Iti trebuie doar ambitie in cazul de genu 🙂

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.