Un fotograf botez Bucuresti trebuie sa fie exigent si priceput

3

Profesionistii autoexigenti sunt capabili de performanta in domeniul lor de activitate, fiindca nu se multumesc cu putin si fac totul ca la carte.

Este posibil ca un fotograf amator sa fie talentat, dar fotograf botez Bucuresti completeaza talentul cu urmatoarele ingrediente care fac din fiecare fotografie un document memorabil:

-cunostinte stiintifice. In prezent exista multe cursuri de arta fotografica in care cunostintele teoretice se imbina cu ateliere practice si absolventii stiu sa faca acea poza care corespunde criteriilor de evaluare ale specialistilor pentru a o face demna de publicarea in ziare, de participarea la expozitii sau de albumul cu cele mai scumpe amintiri al familiei.

studio foto in care se gaseste tot ce este necesar pentru realizarea unei poze de calitate premium, dar si pentru editarea altor fotografii. In plus, in afara de aparatura, in studio se afla si decoruri care transforma oamenii in vedete, produsele in dorinte ale consumatorilor.

-abilitati care ii permit sa faca poze variate la nunta, botez, aniversare, gala de premiere, dar si acea fotografie de produs care reprezinta o forma atractiva de publicitate.

Este de ajuns sa privesti mancarea asezata perfect pe farfurie, apoi pe fata de masa alba, langa ceasca aburinda de cafea si vei cauta localul respectiv. Nu poti rata rochia de printesa a carei prezentare este impecabila, nici bijuteriile realizate manual care imita florile de camp sau cerul instelat.

-aparatura necesara realizarii fotografiilor, dar si editarii lor. Uneori putina culoare adaugata unei poze care pare banala ii ofera acea stralucire care ii poate aduce celebritatea.

Pozele realizate de amici cu telefoanele mobile nu sunt demne de albumul unui eveniment semnificativ cum este botezul copilului.

O data este scos in lume micutul sa fie crestinat si o data nasii se straduiesc ca acesta sa fie cel mai frumos din multimea de participanti la eveniment.

Ocazia unica necesita prezenta unui fotograf priceput si talentat, care sa fie pus in valoare de aparatura performanta din dotare.

-portofoliul bogat alcatuit din sute de poze pe care viitorul client le poate privi in liniste si ii poate comunica fotografului ce tip de fotografii din cele aflate in portofoliu doreste si el.

Existenta a sute de poze reusite ca rezultat al muncii de calitate demonsteaza autoexigenta de care vorbeam la inceput, dar si multimea contractelor semnate de fotograf.

Daca in portofoliu sunt 200 de fotografii inseamna ca a fost chemat la mii de botezuri si a pastrat in arhiva probe incontestabile ale maiestriei sale.  Evident ca portofoliul este alcatuit pe baza consimtamantului celor care apar in fotografii. Sunt cazuri in care oamenii sunt reticenti sa apara pe site-uri. Toate pozele au fost expuse pe site dupa ce modelele si-au dat acordul pentru publicarea lor.

6

Preturile pachetelor care includ fotografii de botez sunt invers proportionale cu munca prestata si cu calitatea produselor.

La cererea parintilor, sedinta foto poate debuta inainte de plecarea la biserica, incluzand pregatirile necesare.

Aceasta etapa este una dintre cele mai emotionante momente ale ceremoniei, care este egalata de botezul propriu-zis desfasurat in sfantul locas.

Fotograful empatizeaza cu nasii, cu parintii si cu protagonistul si accepta sa se deplaseze la domiciliu, unde sa surprinda in imagini cum se pragateste familia pentru crestinarea micutului. Costul acestui serviciu este de 250 de lei.

Nu se poate rata sedinta completa de fotografiere din timpul ceremoniei religioase, dar nici petrecerea de la restaurant, sosirea ursitoarelor si taiatul tortului!

Oferta poate fi personalizata, iar preturile oscileaza in functie de localul unde se desfasoara petrecerea si de alte detalii stabilite in mod transparent cu clientii.

In concluzie, botezul este un eveniment important din viata copilului, a nasilor si a familiei, de aceea se impune prezenta unui fotograf de nota 10 care sa transpuna emotiile in imagini.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.