Top Chef are juratii cam praf

Daca in articolul trecut imi dadeam cu parerea despre Top Chef din auzite, acum pot spune cate ceva dupa ce am vazut emisiunea. Intr-un cuvant emisiunea e de locul trei, asta daca sunt doar doi competitori…., slab foarte slab. Top Chef e o clona Master Chef, insa o clona nereusita si asta mai ales din cauza celor trei jurati.

Sunt toti trei antipatici, Hadad zici ca ii un ofiter german SS constipat. Marele ciocolatier Tudor Constantinescu e cel mai antipatic si aceasta pentru ca pare cel mai fals. Vrea sa exceleze dar e praf, nu stiu ce cauta la o astfel de emisiune. Cel din urma nici nu merita pomenit, Nicolai Tand.., are un restaurant , cam asta am inteles din emisiune. Nu m-ar mira sa aibe ca hobby paza oitelor, i s-ar potrivi un astfel de job.

Asteptam Master Chef, varianta ,, Badaran Chef „..Top Chef.., e prastie. Pare o parodie nimic mai mult.

8 comments

 1. Mi se pare super enervant Tudor! Are o atitudine aroganta si incearca sa para ceea ce nu este. Usor gretos! Prefer juratii de la Master Chef!

 2. Roxana@

  gretos.., rau, cel putin asta e in opinia mea, si nu doar de la aceasta emisiune, l-am mai vazut si pe la Master Chef invitat,..tot asa se prezenta.

 3. Nu am reusit sa vad Top Chef dar m-ai facut curioasa. Mie Tudor mi-a parut simpatic atunci cand era invitat pe la MasterChef si ma uimesc parerile voastre. Trebuie neaparat sa vad emisiunea sa ma conving singura :))

 4. Adina@

  Era un intepat si pe la Master Chef, imi este foarte antipatic, …parca nu ar fi barbat ,..ci un mixt..:)), nu stiu pe cine incearca sa copieze..

 5. dePop@

  de acord cu tine…poate nici macar nu vrea sa copieze…e lipsit de…BUN SIMT!

 6. ….ce usor ne dam cu parerea… grasul ala transpirat mereu de la Master Chef si cioculet sunt tare simpatici!!!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.