Top Chef are juratii cam praf

Daca in articolul trecut imi dadeam cu parerea despre Top Chef din auzite, acum pot spune cate ceva dupa ce am vazut emisiunea. Intr-un cuvant emisiunea e de locul trei, asta daca sunt doar doi competitori…., slab foarte slab. Top Chef e o clona Master Chef, insa o clona nereusita si asta mai ales din cauza celor trei jurati.

Sunt toti trei antipatici, Hadad zici ca ii un ofiter german SS constipat. Marele ciocolatier Tudor Constantinescu e cel mai antipatic si aceasta pentru ca pare cel mai fals. Vrea sa exceleze dar e praf, nu stiu ce cauta la o astfel de emisiune. Cel din urma nici nu merita pomenit, Nicolai Tand.., are un restaurant , cam asta am inteles din emisiune. Nu m-ar mira sa aibe ca hobby paza oitelor, i s-ar potrivi un astfel de job.

Asteptam Master Chef, varianta ,, Badaran Chef „..Top Chef.., e prastie. Pare o parodie nimic mai mult.

8 comments

  1. Mi se pare super enervant Tudor! Are o atitudine aroganta si incearca sa para ceea ce nu este. Usor gretos! Prefer juratii de la Master Chef!

  2. Roxana@

    gretos.., rau, cel putin asta e in opinia mea, si nu doar de la aceasta emisiune, l-am mai vazut si pe la Master Chef invitat,..tot asa se prezenta.

  3. Nu am reusit sa vad Top Chef dar m-ai facut curioasa. Mie Tudor mi-a parut simpatic atunci cand era invitat pe la MasterChef si ma uimesc parerile voastre. Trebuie neaparat sa vad emisiunea sa ma conving singura :))

  4. Adina@

    Era un intepat si pe la Master Chef, imi este foarte antipatic, …parca nu ar fi barbat ,..ci un mixt..:)), nu stiu pe cine incearca sa copieze..

  5. ….ce usor ne dam cu parerea… grasul ala transpirat mereu de la Master Chef si cioculet sunt tare simpatici!!!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.