Top Chef contra Master Chef

Exista o rivalitate evidenta intre ProTv si Antena 1. Astfel ca de-a lungul timpului ne-am obisnuit ca fiecare din parti sa raspunda celeilalte cu cate un contra atac , adica cate o emisiune care sa aibe aceiasi tematica ca si a adversarului. Pana la urma succesul se masoara in audienta, si la acest capitol de cele mai multe ori a iesit invingator ProTv-ul. Master Chef insa a fost una dintre emisiunile care pe departe a facut diferenta, personal nu am scapat niciun episod.

Si pot spune ca eram foarte sigur pana acum cateva zile, ca nu poate exista un format de emisiune pe aceeasi nisa care sa fie la fel de interesant. De aceea nu prea am dat importanta la tot tam-tamul facut de Antena1 pentru emisiunea Top Chef. Insa zilele trecute m-am intalnit cu un prieten care are oarece tangenta cu echipa de la Top Chef, el fiind in staful tehnic si care m-a asigurat ca e vorba de o emisiune cel putin de talia Master Chef, daca nu si mai mult.

Deci in seara asta privesc si eu la Top Chef, o fi mai bun ca Master Chef ?…Vom sti dupa, probabil nivelul la care se va gati va fi altul, dar eu prefer si competitia, iar farmecul unei competitii de multe ori e dat de amatori. Insa si profesionistii pot avea farmecul lor, ma refer la bucatari, pentru ca se pare asta ar fi singura diferenta intre emisiuni.

9 comments

  1. M-ai facut curios…daca diferenta dintre Vocea Romaniei si X Factor e facuta de prezentatori, cu un evident avantaj in favoarea Pro TV, sper ca cei de la A1 sa fi fost mai inspirati de data asta.

  2. Sincer sa fiu, e mai slaba Top Chef decat Master Chef..plus de asta, sez 2 din MC o sa fie cu siguranta mai buna…au deja experienta.

  3. MasterChef pentru ca Top Chef este o „copie imbunatatita” cum scoate cineva ceva , hop si restu cu cate o copie poate mai fac si ei ceva rating..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.