Tip Top Minitop Timisoara

Copilaria unora dintre noi a fost marcata in mod placut de diverse programe tv ale vremii respective. De exemplu Tip Top Minitop sau Scoala vedetelor sunt doua programe tv care faceau furori la vremea lor. In zilele noastre nu prea mai avem parte de asemenea programe la nivel national, totusi in Timisoara din cand in cand prichindeii au parte de cate un spectacol Tip Top Minitop.

foto tip top mnitop

tip top minitop timisoara

Nu stiam de acest eveniment pana acum cateva zile, sau mai bine spus nu stiam de succesul pe care il are un astfel de eveniment. Organizatorul Tip Top Minitop este un prieten de-al meu, care a ramas un pic descoperit, astfel mi-a cerut o mana de ajutor pentru evenimentul de astazi de la Casa Studentilor din Timisoara.

spectacol casa studentilortimisoara tip top minitop

tip top minitoptip top

Desi evenimentul parea ceva banal si fara succes pentru cei trecuti de zece ani, in realitate nu este nici pe departe asa. Sala a fost arhiplina, mai ca la spectacolele Trei Sud Est de pe vremuri, iar spectacolul a fost excelent. Un spectacol pur fara perdea, comedie pura, participantii au fost toti la inaltime. Un astfel de eveniment este peste multe programe tv, inocenta si sinceritatea celor mici da rezultate fantastice pe o scena. Desi mai toti prichindeii aveau doar 4-5 ani, s-au descurcat de minune, desi totul a fost spontan, fara repetitie sau alte cele.

spectacol copiitip top timisoara

m12poze tip top minitop

Cred ca acest gen de spectacole ar trebui sa existe in fiecare oras, localitate. Poate asa tot mai multi copii vor avea si alte preocupari decat televizorul, calculatorul, telefonul. Evident un astfel de eveniment nu ar fi posibil fara ajutorul catorva firme. Cei care au pus umarul astazi la reusita specatcolului Tip top Minitop au fost: societatea IMP Romania si Aquatim Timisoara si bineinteles Tavi, prietenul meu care organizeaza acest eveniment.

poza tip top minitop

Sper sa existe cat mai multe astfel de initiative, cu siguranta vor prinde la public, dar mai ales la copii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.