Cazare Vatra Dornei

Acum cateva zile fiind intr-o delegatie prin tara am poposit in orasul Vatra Dornei, o zona deosebita, insa o zona prin care doar am trecut, niciodata nu am poposit mai mult de o ora in acest oras. De data asa am nimerit o ora mai putin potrivita, adica undeva pe la ora 22-23. Astfel ca am fost nevoit sa imi caut un loc de cazare. Fiind intuneric a fost destul de dificil sa aleg la capitolul cazare.

cazare Vatra Dornei

Am oprit la prima pensiune mai prezentabila, cladirea arata frumos pe exterior, Casa Bucovineana se numeste pensiunea cu pricina. Insa in interior a venit marea dezamagire, lenjerie carpita, miros neplacut, camera sarcacioasa si mizerabila as spune fara sa exagerez. Nu va pot recomanda o cazare in Vatra Dornei, dar va pot recomanda un loc de evitat. Si asta strict din cauza conditiilor de cazare, personalul de la receptie a fost ok, poate mai putin femeile de servici, care pe langa faptul ca au inceput sa urle de pe la ora 08:30, iar intr-un final pe la ora 09, au inceput sa imi bata in usa…si asta fara ca eu sa fi cerut sa fiu trezit..

Casa Bucovineanapensiunea casa bucovineana

Departe de ceea ce ma asteptam de la o pensiune bucovineana. Sunt sigur ca exista locatii de cazare in Vatra Dornei care sunt mai primitoare, doar ca eu am avut putin ghinion. Pe viitor nu imi ramane decat sa ocolesc Casa Bucovineana, sau cine stie poate vor schimba si ei ceva.

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.