zambesc.com RSS Feed

Pistolul lu’ Bruce Lee gasit de politistii bucuresteni

Nu stiu daca Bruce Lee a avut sau nu pistol, cert este ca politistii din Bucuresti au anuntat ca au gasit un pistol care i-ar fi apartinut lu’ Bruce Lee. Descoperirea a fost facuta intr-o canalizare prin Bucuresti, alaturi de cateva plasme, dvd-uri, tablouri si alte produse electronice de ultima generatie. Evident probabil v-ati da seama Bruce Lee este numele unui aurolac care traieste prin canalizarile Bucurestiului.

Sincer nu stiu daca toti politistii implicati in actiune fac diferenta intre Bruce Lee din canalizare big grin si cel care a fot candva un mare actor, altfel nu imi explic de ce il prezinta pe individ sub numele de Bruce Lee. Cine stie ce personalitati mai avem prin canale; Sharon Stone, Arnold, Bugs Bunny, Decebal..maine, poimaine, ne anunta politisti ca au arestat Pantera Roz big grin .

, , ,
3 Comentarii
 1. vasile :

  A zis pe data de 27 octombrie, 2013

  Poate si sa dea d-nul sa auzim de numele celor pe care i-au”botezat” pe acesti indivizi in locul lor!

 2. Cristi :

  A zis pe data de 29 octombrie, 2013

  Nu e Bruce Lee ci „Bruzli” winking

 3. dePop :

  A zis pe data de 29 octombrie, 2013

  Cristi @

  Probabil…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*