Timisoara pe primul loc

Timisoara orasul meu este pe primul loc, ar trebui sa ma bucur insa nu am de ce. Locul fruntas la care s-a remarcat Timisoara nu are legatura cu puterea financiara sau vreun concurs care sa ne faca cinste. Este vorba de valoarea taxei care trebuie achitata daca ti se ridica masina.
In Timisoara aceasta taxa este la fel ca si salariul unui profesor adica 850 ron. Ai parcat gresit, adica prea aproape de semafor, cu o roata pe trotuar…gata ai ramas fara masina. Este normal sa fi pedepsit, desi uneori nu ai incotro, nu ai unde sa parchezi….insa taxa este extrem de mare.

Exista persoane care muncesc o luna intreaga pentru cei 850 ron, sa nu mai vorbim ca daca ridica o masina din gama dacia fabricata acum 20 de ani, nu prea merita sa o mai revendici, cu 850 ron iti iei alta. Insa exista si o ,,politica” in ceea ce priveste ridicarea masinilor, nu am vazut sa se ridice masini vechi. Probabil se cauta doar proprietari care isi permit sa achite suma respectiva.

11 comments

  1. mie mi-a ridicat masina de 2 ori in Tenerife, si ambele amenzi insumate au fost 140 euro!!!!!! Ce e la noi, si in Bucuresti si in Timisoara este golanie curata!!!!huaaaaaa

  2. In Tenerife probabil ridica primaria autoturismele, iar banii merg integral in bugetul local. …Pe cand la noi sunt firme private care impart banii…….o parte pe linie politica, o parte firma….restul mai nimica…. probabil administratia locala.

  3. Ce bine ca nu stau in Timisoara si oricum nu mia fost ridicata masina niciodata.:P

  4. Nici mie nu mi-a fost ridicata niciodata masina si sper sa nu am vreo surpriza vreodata…dupa cum a zis si dePop , banii nu ajung niciodata unde trebuie la noi…banii catre si de la bugetul de stat se duc aiurea sau mai bine zis se duc la baietii cu bani, care castiga prin licitatii mincinoase prestatiile care le efectueaza pentru noi cica..))pt si in intersul cetatenilor romani…

  5. salut eu zic sa se ridice masinile daca iti permiti sa parchezi peste tot iti permiti sa si platesti de asta suntem toti niste grasi ca ne este lene sa parcam la 1km distanta e prea mare.. Naspa e da ca nu se face nimic cu banii care ii iau pe amenzi,,, da poate in timp o sa fure doar unii nu toata lumea,,, si o sa fure mai putin nu tot,.,,

  6. la mine in ploiesti stiu ca era 250 ron ultima data cand am avut „probleme”..acum nu mai stiu exact cat mai e..
    oricum e buna taxa, dar ar trebui aplicata doar pentru cei care chiar incurca circulatia…

  7. Nu stiu cat este in Iasi, dar mi se pare o masura buna atat timp cat ar fi locuri de parcare. Apropo, cum stati cu acestea?

  8. Ca si in alte orase sunt doar pe jumatate din numarul masinilor, asta daca luam parcarile amenajate…daca mergi seara prin cartiere, masinile zac pe trotuar, chiar si spatiu verde, etc.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.