Permis port tigari

Nu e o gresala de tipar, exista deja un proiect de lege prin Australia care vrea sa ingradeasca un pic fumatul. Adica fumatorii vor trebui sa isi cumpere o autorizatie pentru fumat.

Biserica s.r.l.

Tot timpul am avut impresia ca biserica este singurul loc unde pot plati fara sa imi fie impusa o anumita suma, bineinteles cu mici exceptii unde exista o taxa fixa, botez, nunta, taxa cult, etc. Desi si pentru acestea auzisem ca exista tarif oficial care este mic iar cel real care de fapt este de zece ori pe atat.

Timisoara pe primul loc

Timisoara orasul meu este pe primul loc, ar trebui sa ma bucur insa nu am de ce. Locul fruntas la care s-a remarcat Timisoara nu are legatura cu puterea financiara sau vreun concurs care sa ne faca cinste. Este vorba de valoarea taxei care trebuie achitata daca ti se ridica masina.

D’ ale cainilor

Mai multe primarii printre care si primaria Timisoara, au anuntat ca in curand va intra in vigoare o noua lege. Iar aceasta suna cam in felul urmator : detinatorii de caini si pisici vor trebui sa isi sterilizeze animalele, altfel vor fi obligati la plata unei taxe anual. Din ce am inteles ar intra si pisicile in aceasta ,, hora” nu sunt sigur 100%, legea oricum va avea forma si…

Acte necesare pentru căsătorie, în Bucureşti

Am fost azi să mă interesez de acte necesare pentru căsătorie. Pentru cine are nevoie acestea sunt: