zambesc.com RSS Feed

Ti s-a furat bicicleta, e posibil sa o recuperezi, daca esti din Timisoara

Nu sunt clarvazator si nici vreun sponsor in genul lui Becali. Insa e foarte posibil sa pot ajuta un pagubit din Timisoara care a ramas fara bicicleta..Cum ? E foarte simplu. Firma la care lucrez detine mai multe spatii, iar intr-un spatiu nefolosit am ,, localizat ” o bicicleta. Presupun ca este furata si ascunsa temporar acolo, inainte se putea intra in spatiul respectiv. Acum nu se mai poate, deci bicicleta este inauntru.

Am sa descriu un pic bicicleta iar daca cineva imi va completa descrierea, isi va capata bicicleta inapoi. As fi pus poze, insa exista riscul sa se prezinte mai multe persoane, iar eu chiar as vrea ca bicicleta sa ajunga la adevaratul proprietar.

Deci pe scurt, bicicleta este de dama, o bicicleta frumoasa, are incuietoare insa se pare ca nu a fost legata atunci cand a fost ,, imprumutata”. Incuietoarea este intacta si legata de bicicleta, o mare neglijenta din partea proprietarei.

Deci daca ti-a disparut bicicleta undeva in zona centrala si corespunde cu datele date de mine, vino cu informatii care sa completeze descrierea, de genul culoare, marca, etc si eu iti voi returna bicicleta.

, , ,
25 Comentarii
 1. peter :

  A zis pe data de 23 mai, 2013

  In Bucuresti daca ti-a furat-o cauta alta laughing! Alta solutie nu mai ai!

 2. Alexandru :

  A zis pe data de 23 mai, 2013

  Pot sa spun doar „Bravo celui care a facut aceasta fapta” – autorului articolului. Eu cred ca putini ar proceda astfel. Mai multi ar fi tacut si ar fi luat sie aceasta bicicleta – in asa fel ar fi ramas si proprietarul si hotul „cu buza umflata”…

 3. Ionut :

  A zis pe data de 25 mai, 2013

  Adevarul e ca nu mi-e dat sa citesc zilnic astfel de lucruri. In general, omul educat e invatat sa nu se bucure de raul altuia sau de bunurile acestora.

 4. Livia :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  E cumva o bicicleta mov cu verde, cu cos de paie rosu cu crem, numar de la Verde pentru biciclete 1980? Daca da, o cheama Olivia. Numele meu este Livia si numarul de tel e 0740650885

 5. Alin :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  bravo pentru initiativa. Sper sa duca la identificarea proprietarului. Bravo !

 6. morgul :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  Bicicleta este cumva rosie ?

 7. Paula :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  hey. mie mi s-a furat bicicleta din zona centru, stau aproape de opera. nu mi-a venit sa cred cand am vazut update-ul cu acest articol pe facebook. sper din tot sufletul sa fie bitza mea. din pacate pentru mine, nu am poze cu ea, pentru ca nu o am de mult timp si o foloseam doar la scoala. bicicleta mea era rosie- mai mult spre visiniu (rosu-inchis), bicicleta de dame, are dinam la roata din spate legat la un far prins de un cosulet metalic, are un claxon (din-ala pe care il agheti cu degetul si loveste o chestie de metal). E o sansa mica sa fie bicicleta mea, dar hei, merita incercarea. Daca totusi bicicleta pe care o ai tu in vedere nu e a mea, stii ce ar trebui sa fac ca sa o gasesc?
  Mersi mult!

 8. Corina :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  Buna, mie mi s-a furat bicicleta acum un an si ceva, probabil nu este a mea aceasta, dar cine stie… Bicicleta mea era MTB de dama, noua, rosie, marca Caprine. Era legata de balustrada dar balustrada a fost smulsa, deci incuietoare nu a fost afectata si a ramas legata de bicicleta, presupun. Am si poza pe FB cu anuntul furtului si poza bicicletei. Multumesc.

 9. Anais R. :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  E cumva visinie, cu cos, marca Raleigh?

 10. Alina :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  Am vazut ieri anuntul asta pe facebook, i s-a furat cuiva bicicleta:

  facebook.
  com/photo.php?fbid=521907014540336&set=a.166132740117767.42874.100001631266827&type=1&theater

 11. ieucumine :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  Buna, mie mi s-a furat bicicleta acum aprox 2 saptamani din zona Aradului. E un Elops City 1 de la Btwin, neagra, cu zgarieturi pe cadru si pe ghidon. Avea un cos negru, un claxon cu I heart my bike si un abtibild rosu cu o floricica pe aparatoarea din spate. A fost legata cu un lant cu cifru negru cu gri. So, seamana?

 12. Georgeta :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  neagra cu furca din fata alba cadru in linii curbe roti cu cauciuc negru si crem pe interior – pot da eventual poza

 13. carasiniu :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  in septembrie anul trecut mi s-a furat o asemenea bicicleta, cu semnalmente foarte asemanatoare. din scartz, eu lucrez la acest local dragut, si mi-a daramat lumea atunci cand a disparut… bicicleta era de dama, o culoare „albastru-verde-turcoaz”, fara aparatori, cu o sa foarte mare si lata. dupa ce a fost furata, a fost zarita prin oras de catre o prietena, care mi-a povestit ca era condusa de un barbat destul de in varsta, si mi-a confirmat ca incuietoarea inca era pe bicicleta…

 14. carasiniu :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  lantul ei era o chestie galbuie… daca ajuta cu un pic

 15. goe :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  Bravo Peter, esti destept.

 16. pagubita :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  ce culoare e?

 17. dePop :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  Dupa cum probabil v-ati dat seama dupa articolele de pe blog, momentan sunt in Maramures, ajung luni, daca cumva se gaseste pagubitul pana atunci ii voi inmana bicicleta imediat, nu imi cereti detalii despre bicicleta, astept de la voi informatii.

 18. carasiniu :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  verde inchis, spre turcoaz

 19. carasiniu :

  A zis pe data de 29 mai, 2013

  eu doar am vagi sperante ca e a mea, incerc doar sa ajut cauza

 20. FlorinGhi :

  A zis pe data de 30 mai, 2013

  Si mie mi-a fost furata bicicleta in 8 mai din piata unirii , curtea clubului taine. Bicicleta neagra radon , frane pe disc , pe roata fata w ochi de pisica iar pe spate unul singur pe roata.mersi

 21. vivicos :

  A zis pe data de 3 iunie, 2013

  Buna,

  si mie mi s-a furat bicicleta (de dama) anul trecut in luna iulie daca mai retin bine, din zona Piata Unirii, o bicicleta de culoare albastru -mov- argintiu, accesorii shimano, fabricatie germana, incuietoare neagra, cos negru spate – mai revin cu alte semnalmente daca solicitati. Multumesc.

 22. vivicos :

  A zis pe data de 3 iunie, 2013

  am uitat sa mentionez ca e o bicicleta de oras, nu MTB.

 23. Sergiu :

  A zis pe data de 30 septembrie, 2013

  vineri 27 septembrie @ 1900 strada mures magazin vayova > furata bicleta argintie cadru masculin apratori negre, cos pe spate, DHS brand citybike, 5 luni vechime. Poze certificat factura originale sunt inca la mine dar cu ce folos happy , mail pls daca este nevoie de detalii.

 24. dePop :

  A zis pe data de 30 septembrie, 2013

  Sergiu @

  Daca vrei si crezi ca ajuta, trimite poze si le pun pe site. Este adresa de mail aici :

  https://www.zambesc.com/despre/

 25. Velo :

  A zis pe data de 17 septembrie, 2015

  dorim un astfel de binefacator si in Bucuresti happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*