Thailanda – istorie si atractii turistice

thailanda

Atunci cand vine vorba de atractiile turistice, Thailanda este de-a dreptul fantastica. Asa cum bine stii atunci cand ajungi intr-o tara straina nu avem cum sa vedem toate atractiile turistice, acesta bineinteles este cazul si Thailandei. Acceseaza https://www.6pm.ro/ultimele-stiri/cultura/turism/ pentru a descoperi mai multe despre cultura Thailandei si despre tot ce implica o vacanta in aceasta locatie din punct de vedere spiritual.

  Iata ce trebuie sa vezi atunci cand ajungi in Thailanda

Railay Beach

Railay Beach este o plaja faimoasa care se gaseste in Provincia Krabi. Aceasta este cea mai apreciata plaja a tarii deoarece ofera o intindere cu nisip alb, apa limpede si turcoise. Pur si simplu vei avea senzatia ca ai ajuns in paradis. Plaja este un punct de atractie si pentru cataratori. Piscurile de pe Railay atrage an de an tot mai multi aventurieri  experimentati dar si novici. Pe langa asta, tot aici mai poti face si trekking pe elefanti, rafting, caiac si snorkeling.

Koh Phi Phi

Insula Phi Phi este tot in provincia Krabi si este cea mai populara pentru resorturi. Una dintre cele  mai amuzante atractii de pe Koh Phi Phi este plaja maimutelor acolo unde vei putea sta fata in fata cu aceste creaturi uimitoare.

Long Beach este o alta atractie turistica,  nu este tocmai un loc retras dar este un loc deosebit pentru a putea privi apusul.

Tot din Thailanda mai poti ajunge si la faimoasa Maya Bay, locul unde s-a filmat “ The Beach” cu Leonardo DiCaprio.

The Grand Palace din Bangkok este perfect pentru mersul la plaja si pentru vizitarea elefantilor. The Grand Palace este atractia numarul unu a orasului.  Bazele palatului reprezinta un labirint de Sali regale, temple si relicve vechi. Cele mai importante sunt Wat Phra Kaew sau Templul Budha de Smarald.  Se mai spune ca una dintre reclivele acestui palat este o bucata de os sau de par care provine de la Budha.   Mai poti vizita si alte simboluri ale Thailandei precum Wat Po sau Wat Arun.

Mancarea ieftina si abundenta poate fi gasita la Chiang Mai`s Sunday Night Walking Street.  Aici vei putea gasi de la pui satay, samosas, prajitura de crab, banana prajite, dulciuri si fructe proaspete pentru doar 2 dolari portia.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.