Tehnica si magie

Inca din copilarie am fost impresionat de magie dorindu-mi sa pot sa vad mai mult decat ceilalti, sa am un plus. Evident nu s-a intamplat, nu am devenit cavaler jedi si nici nu puteam sa vad ce fac si ce vorbesc prietenii mei cand eu nu sunt langa ei. Am un prieten insa care si-a dorit mai mult decat mine aceste lucruri astfel ca dorinta lui i-a fost implinita. Persoana cu pricina detine un magazin, asa ca de voie de nevoie s-a gandit sa isi monteze un sistem de supravghere.

A comandat de la Edimax un sistem de supravghere, l-a montat dupa program si asta a fost. Niciun angajat nu a stiut de acest lucru. Sistemul de supravghere de la Edimax e unul foarte performant usor de instalat, avand si un sistem care detecteaza miscarea, dar cel mai important e ca poti supraveghea locatia din orice loc. Pur si simplu accesezi de pe laptop, tableta sau chiar de pe un smartphone. Era necesar sau nu sistemul ?..Asta l-am intrebat eu la inceput. Pai era foarte necesar.

Iata ce a surprins cu o camera PnV (IC-3115W de la Edimax :

Un angajat aducea marfa in magazin si o vindea, probabil a cumparat-o din piata sau cine stie de unde. S-a rezolvat, l-a dat afara , asta a fost.

Insa intr-o alta zi, de fapt cateva zile la rand, cei doi vanzatori, adica o doamna de circa 40 de ani si cu un vanzator de circa 22 de ani, veneau mai devreme cu circa o ora la lucru. Initial nu a parut nimic suspect, insa dupa o vizionare a ceea ce aratau camerele a aparut surpriza… Doamna de circa 40 de ani cu doi copii pe acasa, oferea ore de educatie sexuala tanarului vanzator. Printre rafturi, pe scaune, nu pot descrie aici tot pentru ca tematica blogului este alta.

Pana la urma toata lumea e liber sa faca ce vrea, insa pentru mine a fost o mare surpriza avand in vedere ca stiu persoanele. Deci vrei sa vezi mai bine, ia-ti camere de luat vederi, evident le montezi la tine in casa, curte, magazin,…altfel nu prea e voie.

Acest articol este o tema pentru concursul Super Blog 2012.

4 comments

  1. Gabi @

    Povestea e 100% reala, pot spune ca am ,, cenzurat ‘’ multe pentru ca totusi ii cunosc pe amandoi.

    Vio@

    Au aflat pana la urma, doamna si-a dat demisia.

  2. foarte adevarata povestea, si mie intodeauna mi-a placut sa vad lumea cat mai magica de fiecare data cand am avut ocazia, chiar si in ziua de astazi la varsta de 23 de ani

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.