Cu caruta prin oras

De foarte multe ori aud aceasta expresie ,, cu caruta prin oras’’, evident e vorba de masina. Insa astazi fiind prin Pitesti, am avut ocazia sa vad ceea ce era doar o aluzie. E adevarat ca in Timisoara nu ai ocazia sa vezi asa ceva, eventual undeva la periferie. In zona centrala imediat o sechestreaza comunitarii Pana la urma incurca circulatie si nu este ok, insa astazi mi s-a parut haios, nu o caruta ci trei intr-o intersectie relativ centrala din Pitesti.

Iata imagini :

Pacat de caluti, sigur nu o mai duc mult dupa felul in care arata, poate, poate se sesizeaza politia lu’ peste si face ceva.

3 comments

  1. Am vazut chiar si in Bucuresti, ma rog, era la intrare, undeva in zona Chitila, niste palariosi cu fiare, aragazuri si alte minuni.

  2. nu stiu ce ne mai mira astfel de chestii daca si prin capitala vezi mereu si nu numai in zonele limitrofe ale Bucurestiului sau pe la cartierele marginase ci prin centru Bucurestiului pe unde am avea pretentiii , toata ziua ii vezi pe tigani ( nu sunt rasist ) cu caruta umbland pe strazi printre blocuri dupa fiare sau sticle si cautand prin gunoaie . Halal imagine , ca sa nu mai vorbim de traficul dat peste cap de ei care este cum este si fara aceste atelaje.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.