Nasii Nasilor

Astazi au aparut in presa mai multe materiale care fac referire la retinerea controlorilor de la CFR, de parca pana acum ar fi fost un mare secret ca toti controlorii de pe trenuri prefera spaga in loc de bilet. Nu o data mi s-a intamplat sa fiu privit ciudat de catre ,, nas’’ pentru ca aveam bilet. Toate astea se intampla de o vesnicie, dar doar azi au arestat cativa ,, culegatori’’ de spaga. Era simplu sa ii prinda acum 10 ani, 5 ani, 3 ani..oricand, trebuia doar sa isi doreasca cineva asta.

Problema e ca nu s-a vrut, ca doar spaga urca sus. Imi aduc aminte ca in urma cu ceva ani am mers un grup de prieteni la munte. Undeva in zona Oravita, la intoarcere am intrat intr-o gara, de fapt o halta si am cerut bilet, de la singura persoana care exista in respectiva halta….Ceferistul s-a uitat mirat la mine, ca dupa sa zambeasca si sa imi spuna :

,, Uite aici am teanc de bilete de acum cinci ani, toate sigilate, nu am vandut niciun bilet’’

Am inteles despre ce este vorba si m-am conformat,…cu nasul.

3 comments

  1. acum incep sa se precipiteze lucrurile si la cfr si stam si intrebam de ce tocmai acum . raspunsul este unul clar ..Privatizarea Cfr … se urmareste acest lucru si toate actiunile care se fac in ultima vreme vor duce la privatizare . Toate astea suna ca o conspiratie sau ceva de genul ce vezi numai in film dar este realitatea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.