Targ Negreni 2016

Zilele acestea se desfasoara la Negreni judetul Cluj un mare targ de antichitati. Adica pana duminica puteti poposi la Negreni unde puteti cumpara, vinde, sau privi diverse obiecte vechi. De la carute cu roti de lemn, statuete, sfesnice, haine traditiionale, trasuri si alte obiecte decorative sau de colectie. Dincolo de oferta acestui eveniment, targul in sine este un mic spectacol, pare un tunel in timp. Unde negustorii de ocazie deapana povesti care mai de care despre obiectele aflate pe taraba. Uneori ai senzatia ca e o piesa de teatru in aer liber, alteori pare o improvizatie reusita sau nu. Depinde si in care zona a targului te aflii. Targul de la Negreni este impartit intre cei care vand antichitati si cei care te imbraca din cap pana in picioare cu 3 lei. Sau daca esti ,, norocos” sau ,, norocasa” in cei trei lei poti primi cadou un tanga de firma :).

targ negreni 2014

Una peste alta evenimentul are farmecul sau, si daca iti plac antichitatile sau astfel de evenimente, merita sa faci un mic popas. Foarte important, Targul de la Negreni din aceasta perioada este varianta mai mica a marelui targ care se desfasoara in toamna. Targul de la Negrini din toamna este cel mai mare targ de profil din Est-ul Europei, fiind cu adevarat un eveniment de neratat. Este echivalentul Craciunului pentru colectionari si negustori.

targ negreni 2016

In acest an Targul de la Negreni din toamna va avea loc in perioada 6 – 9 octombrie. Speram sa fie vreme frumoasa si ceva mai multi anticari decat comercianti de haine de firma purtate, da curate. Ca sa parafrazez un slogan folosit de o cucoana care larmuia anul trecut in targ, in timp ce tragea dupa ea niste haine ,, aproape noi ”…..Ce-i drept hainele erau ,, tinere” in comparatie cu antichiatile oferite de ceilalti comercianti. In concluzie daca iti plac astfel de targuri merita sa faci deplasarea la Negreni. Din experienta va recomand sa venti cu umbrela, pelerina. Targul de la Negreni din toamna nu scapa niciodata de ploaie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.