zambesc.com RSS Feed

Ce facem in caz de cutremur atunci cand nu suntem acasa ?

De ceva timp la radio cat si la tv, ,, curge ” un mesaj care ne da sfaturi cum sa reactionam in caz de cutremur. In scenariul celor care au aceasta campanie lucrurile se intampla acasa. In realitate cutremurul nu vine doar atunci cand suntem acasa, astfel am decis sa mai adaug si alte locatii, respectiv ,, sfaturi ” :

– Daca sunteti la McDonalds si se declanseaza un cutremur, nu intrati in panica, sunteti ca si salvati. Nu trebuie decat sa va ghemuiti dupa un copil gras aflat in stanga, sau cel din dreapta, la alegere.

– Daca cumva te prinde cutremurul in biserica, obligatoriu trebuie sa te uiti dupa Gigi Becali…Daca il vezi te pitesti in spatele lui si esti salvat. Nu te va salva ,, sfintenia ” lui, ci portofelul burdusit cu euro, aflat in buzunarul din spate.

– Daca simti cutremurul cand comanzi shaorma, iar in fast food tocmai a intrat Oana Roman…Nu dispera, alarma falsa, asa se misca cladirea cand paseste Oana dupa o shaorma cu de toate.

– Daca cumva te prinde cutremurul alaturi de Ion Iliescu, nu trebuie sa iti faci nicio problema, stai pe aproape. Asta scapa de orice.

Revenind la lucruri mai serioase, sincer am trecut prin cateva cutremure, ce-i drept mai mici si in momentele acelea doar de sfaturile de la radio sau tv nu iti arde.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*