zambesc.com RSS Feed

Super oferta: corn cu lama de ras

Probabil ati vazut ieri la stiri noua oferta a unui producator de cornuri. Oferta suna ceva de genul: daca iei un corn de 2 bani primesti cado o lama de ras. Lama de ras evident este in interiorul cornului, o gasiti cu ajutorul dintilor. Acum sa nu va asteptati la nu stiu ce mare firma de lame de ras. Ca doar e cado, lamele sunt scumpe.
lama ras in corn
In consecinta lama e una la mana a doua. Asa ca daca v-ati facut planuri sa folositi lama la defrisat oarece pilozitati nici o sansa. Probabil de aceea aceasta oferta este exclusiv pentru copii, adica beneficiari cornului si a laptelui din scoli. Copiii de clasa a doua nu prea au nevoie sa inlature pilozitati, poate eventual sa inventeze vreun joc. Ceva de genul cine are limba cea mai scurta.

Radem, glumim dar situatia e dramatica, ce m-a deranjat cel mai mult este declaratia vinovatului. Mesterul brutar a si gasit explicatia ca nu el este vinovat ci fetita sau mama acesteia. Ca doar ele au pus lama, desi obiectul la oferta din corn era prins in paine. Sau poate nu am inteles eu, iar patronul de la brutarie insinua ca fetita din clasa a treia s-a furisat noaptea la el in brutarie si a bagat lama in corn. Si asta dupa ce a facut vreo 60 de kilometri.

Pana una alta asteptam si alte ,, oferte”. Oare ce urmeaza ?…..Corn cu secera, Corn cu topor, ca doar nu o sa fie corn cu branza, e prea banal.

,
2 Comentarii
  1. elso :

    A zis pe data de 15 martie, 2015

    laughing, face noi haz dar acum serios daca inghiti asa ceva poate fi foarte grav ajungi la urgente asta in cazul in care mai apuci…

  2. Ol :

    A zis pe data de 16 martie, 2015

    Haz de neccaz pana te trezesti cu o lama intre dinti.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*