zambesc.com RSS Feed

Cum poti sa afli daca esti geniu ?

Sunt sigur ca multi dintre voi ar dori sa stie cat sunt de destepti. Adica ceva de genul de la 1 la 10, cam pe unde te afli. Evident mai toata lumea se crede de 9 si 10, cu alte cuvinte fiecare in sinea lui se considera un mic geniu. Dar recunoasterea suprema nu poate veni decat de la specialisti. Iar acestia au descoperit o noua caracteristica a persoanelor care au un IQ mare. Cu alte cuvinte iti poti da seama singur daca esti geniu, sau daca alte persoane din jurul tau sunt extrem de inteligente.

Nu e vorba de teste sau exercitii, specialistii spun ca majoritatea geniilor sunt deranjate de galagie. Cu alte cuvinte daca te deranjeaza galagia este foarte posibil sa fii geniu. Si cand ma gandesc ca pe vremuri eram inconjurat doar de genii si eu nu stiam. Toate babele care imi bateau la usa ori de cate ori muzica suna mai tare..Sa fii fost genii ? Ma indoiesc, eu cred ca specialisti au cam luat-o pe aratura. Ma intreb ei ce IQ or fi avand ? Sigur sub medie. Sau poate au dreptate iar tara asta e plina genii si noi nu stim.

Tu cate genii ai in scara de bloc ?

,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*