Sterilizarea tiganilor

Guvernul Slovac studiaza in acest moment posibilitatea unei legi care sa ofere sterilizarea gratuita a femeilor de etnie rroma care beneficiaza de ajutor social. Femeile rrome pot alege sau nu sa faca aceasta interventie, insa multe organizatii spun ca acesta ar fi doar inceputul si ca nu aceasta e solutia.
Daca s-ar ajunge sa fie sterilizati si barbatii, probabil mai toti manelisti s-ar reprofila. Cu vocea subtiata ar canta muzica clasica si nu manele….. Imi si inchipui o matahala rasa in cap si cu ceafa groasa vorbind subtire cam in stilul cum a cantat Narcis Ianau la Romanii au talent.

10 comments

 1. Te rog sa pui si sursa….:) ca poate unii te vor crede rasist :), eu am preluat putin textul si l-am pus pe pagina mea de facebook:) sa arat si la altii. Mie imi pare o idee foarte foarte buna, poate se implementeaza si pe la noi!!!

 2. Toata presa slovaca, si nu nu mai dezbate problema, eu nu tin partea nimanui….fac doar un pic de haz…nu se poate numi rasism.

 3. La noi rromi bat politia, mituiesc judecatori, primari….nu suntem in stare sa ii temperam cu legea in mana, da mai sa venim cu alte legi…..aici e raiul lor

 4. Am plecat din Romania in dec 2005………locuind in Colentina,Bucuresti,una din cele mai mari bucurii ale mele a fost ca,trecand oceanul n-o sa mai am contact cu aceasta imputita subspecie de oameni………chiar…sunt oameni?Salut initiativa autoritatilor slovace! Baietii chiar au sange in conducte!

 5. Cu riscul de a parea rasista eu sunt pro sterilizarea tiganilor! Inculti, fara valori morale, in mare parte raufacatori… ne strica imaginea si ridica mult procentul de retard in Romania.

 6. Eu aş extinde iniţiativa şi la alte etnii, inclusiv cele majoritare. Sunt foarte mulţi pentru care prezervativul este un element extraterestru şi care produc copii pe bandă rulantă. Nu cred că aici se pune doar problema proliferării ţiganilor asistaţi social ci este vorba de controlul ajutorului de stat în general.

  E drept că noi avem populaţia ţării în scădere şi Europa civilizată în îmbătrânire, însă clasele sociale care se înmulţesc cel mai mult sunt cele în general sărace şi puţin educate, care nu aduc ulterior un aport semnificativ societăţii.

 7. Oare voi cei care comentati atat despre cei de etnie rroma sunteti niste oameni extraordinari? Imi pare rau sa va spun k NU!!! Stiti dc?Pentru ca imi este sila sa citesc parerile unora despre rromi.In toate comentariile pe care le.ati scris..nu a fost unul in care sa separati si rasele rromilor..adiik i.ati bagat pe toti intr.o oala..Asa ceva se face? E corect din partea vostra..a celor ce va credeti atat de inteligenti incat sa comentati despre altii?si rromi se impart in oameni inteligenti,unii au bun simt,unii stiu sa comunice etc..dar intradevar sunt unii care nu merota numiti oameni..TOTI AVEM ACELASHI DUMNEZEU! EL VA AVEA GRIJA DE TOATA LUMEA SI VA RASPLATI CANDA FAPTELE „OMULUI”

 8. Offf, ce bun era generalul Antonescu in zilele noastre 🙂
  Nu sunt rasist de fel, dar unii dintre dansii chiar te aduc in stare sa gandesti stramb….

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.